Bandırma Öncü Keşif Grubu raporu:)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aslıhan TURAN tarafından paylaşıldı.

1. hurriyet

hurriyet Hürriyet

En İyi Avı:
    eşkina 1.950gr
    merhaba aslan
    aslen bandırmalıyım 79 da ayrıldım oradan ama arada bir gidiyorum tatil için akraba ziyareti falan bunları dalga kırandamı yakaladınız.
    ağustosta gelmeyi düşünüyorum nerede ne tip ve kaç gibi balık avı yapabilirim. yem midyemi boru kurdumu karidesmi tekemi kullanılıyor
    sorularımı mazur görün lütfen teşekkürler mırmırlar harika bizde bekliyoruz burada çıkmasını:)

2. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Merhabalar Hürriyet abi,Öncelikle siteye hoş geldiniz diyorum.Bandırma'daki balık avlarımızda eğer yemli olarak avlanacaksak,bu aylarda dalga kıranı tercih etmiyoruz.Malum mırmır ve benzeri kumluk zeminde yaşayan balıkların avları daha revaçta olduğu için,kumul zemine sahip livatya yada yeni sahil bandı(Eski kaymakam konağı iskelesi) gibi yerleri tercih ediyoruz.Eğer ulaşım imkanlarınız varsa dalyan,tatlısu gibi kumsalı olan beldelerde tercih sebebi olabilir.Yem konusuna gelince şu an ana tercihimiz boru kurdu ancak sülünezin de vazgeçilmez ve geçerli bir yem olduğunu belirtmeliyim.Yardımcı olabildimse ne mutlu bana.İyi ve sürdürülebilir avlar dilerim.:)

3. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Merhabalar Nadir abi,sanırım yukarıda yazdıklarımda gerekli cevapları buldun.Rasgele:)

4. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    acemiyim diyonuz cillop gibi mırmırları alıyonz bu nasıl perhiz bu nasıl lahana turşusu :D şaka biyana iyi av olmuş tebrikler;)

:cool: :cool: :cool:

5. supervizor

supervizor AHMET ÖZTÜRK

arkadaşlar elinize sağlık çok iyi bir av olmuş ne tür yem kullandınız acaba

6. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

Buz gibi İzmit havasında,güzel Bandırmamın harika balıklarıyla içimi ısıttığınız için sizlere teşekkür ederim beyler.Yazı iple çekiyorum.Umarım oralarda karşılaşırız.