Yapalım tabi ya, yapalımda İzmir pehlivan görsün!! Mustafa abiyle Bülent abinin tarafsız sahada maç yapışını izleyelim
Yolum düştü düşmesine de, zaman-mekan kesişmesi olmadı malesef. Sen İstanbul'da idin. İnşallah diyelim kısmet olursa ne ala. Selamlar, kendine iyi bak.
Şahsen ben çok üzüldüm iki gündür evden çkamadım ama uyumaktan. anam ağladı bir hafta, anca kendime geldim bidaha yollama onu en kral kardeşim sensin,ona göre
Murat kardeş iltifatına teşekkür ederim.Keşke arasaydın beraber bişeyler yapardk önemli olan beraber olmak,gerisi teferuat kendinize iyi bakın küçük balıkçıya selam
kardeşim ben çalışmaktan pek sizlere takılamasamda yinede gönlünce güzel avlar yaptınız bülent abinizle bundan sonraki tatillerini kısa kes yoksa hanımlar bizleri boşayacak ona göre
tebrikler murat çok güzel bir av olmuş gelen balıklar şahane ekibide tebrik ederim çok güzelk bir dost topluluğu belli fotograftanda avlarınız daim olması dileğiyle...
Murat kardeşim hanım, oturup düşünmüş bir karara varmış sana bir hatun bulup başını bağlıyacakmış ancak böyle kurtuluruz diyor,okuldada kendine dikkat et eşimin ajanları varmış he he he he