merhabalar.... geçen hafta işlerden biraz zaman ayırıp hafta sonu Bandırmaya gittim... Her zaman olduğu gibi tabi ki direk balık tutmaya ....Öğle üzere saat 13 00 sıralarında gittim yaklaşık 1 saat içinde resimdeki mırmırları aldım.... yer Bandırma Narlık yem kurt....bu arada terlik 41 numaradır... Herkese selamlar [/URL][/IMG]
Ustadim balikciliginizi ve baliklarinizi kutluyorum. Bu kacinci Bandirma'dan gelen mir mir haberi. Bandirmada mirmir patlamasi olmakta sanirsam...
yaw bandırma ankaraya kaç kılometre duramıcam ben artık yerimde.. rota finikeydi ama bandırmaya çevircez heralde tebrikler hocam.. nice avlara inşalalh
teşekkür ederim ....sadece 1 saat kalbildim...sonra ankaraya döndüm...umarım terliğin diğer çifti daha sonra
abicim sen bandırmaya gel bize haber verme aşkolsun valla balıklarda harikaymış biraz uzun kalsan bize balık bırakmıyacakmışşın
merhaba merhaba mustafa...gerçekten ani oldu...telefondakonuştuğumuz gibi çocoklar Bandırmada öylesine geldim...tabi yapacak bir şley yok suyu gördümü dayanamıyoruz...
Bende diyorum neden tutamıyoruz benim terlikler 45 numara 4 numarayla kaybediyorum demekki ,şaka bir yana elinize sağlık pabuç kadar balıklar
Sizi tebrik ederim,geçen haftalarda bandırma limanının yakınları ve livatya civarı da aynı derecede verimliydi.Çok güzel ve zevkli bir olmuş belliki,nice 41 numara mırmırlara.Bu arada liman dışı ve civarı sarı kanat ve lüfer de yapmaya başladı.Yarın şafakta kıyıdayım elim boş dönmezsem şayet internet kafenin sahibini resim yüklemek için pazar uykusundan edebilirim ; )