Bandırma'nın Güler Yüzlü İnsanları ile Balıkavı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında stres_yapma tarafından paylaşıldı.

1. LevTolsToy

LevTolsToy Mucip Kına

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    25gr kayabalığı
    Tebrikler kardeşlerim, çok güzel bir av olmuş. Gerçi ayrıntıları balli baba ballandıra ballandıra anlattı, ama buradan okumak ta ayrı bir zevk. İnşallah Kurban bayramında Stresyapma'dan balık avları yaptırmasını bekliyoruz. Selamlar..

2. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.

Sağol Hocam sen iste yeterki gideriz tutarız veya tutamayız ayrı mesele.En azından o günü yaşarız

3. ozan

ozan Ozan

dayımla av yapmayan kalmadı. bi ben kaldım. dayı sen sübyeleri kap doğru buraya gel. kuzulara yedirelim :D :D . bi kuzu avı yapamadık seninle.

4. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Cok guzel avlar yapmissiniz, tum ekibi kutlarim... :)

5. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    namıkla kuzu avına çıktım bi senle çıkamadım be ozanım:D :D ben kuzular biraz daha büyüsün istiyom ondan :p inan birgün oda olacak ve benim için unutulmaz bir gün olarak hatıralarda yer alacak:)

6. fish founder

fish founder Özgür

dostluk,muhabbet,bol ve iri balıklar,
    içinde herşey olan harika bir rapor,
    oralarda olmak vardı dedirtiyor resmen,

tüm ekibi canı gönülden tebrik ederim,

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Kadroya bakarmısınız. süper insanlar grubu eee ne beklıyorsunuz güzellikten başka balıklarda süper ortamda hepinizi tebrik ediyorum daha güzel avlara inşallah.

Not: O kadarda dua etmiştim daha güzel trofeler adına her zaman senmi edeceksin. güzel insan

8. güvenus

güvenus güven kaplan

Favori Makine:
    mıtchel armada pro 8000 -banax sx 4000
    En İyi Avı:
    levrek 4,450 gr
    Tebrikler. Zaten mustafa ve bülent beyin raporlarını ilgiyle okuyoruz. Dostluğunuza ve av sevginize hayranım. Daha bereketli avlar dilerim.

9. MALAKES

MALAKES selim

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 2.80 kg
    Öncelikle en güz<el günler seninle olsun der sana olan özlemimi kelimelere dökemeyeçimi bildiririm murat abi sen ve balli insana ve birlikte olduğunuz her şeye yaşam aşılarsınız iyiki sizinle o güzel günleri yaşamışım yeni şehrinde hep gülersin inşallah balıka avınızı tebrik eder sana ve ailene sağlıklı günler dilerim

10. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Çok güzel balıklar tebrikler.. Gerçekten iri ve dolgun görünüyorlar :) Maşallah diyorum :D

11. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Suya, balıklara, doğaya gönüllere gülümseyerek bakan bu insanlara ne de yakışmış bu güzel av günü. Karşılığı verilmiş denizin bağrından. Gülümsemeler, tatlı takılmalar parlamış en içten şekliyle o karelerde..

Pehlivan Bülent abinin, Bandırmalı Mustafa abinin ellerine sağlık. Sanki hepimiz adına seçilmiş "temsilciler meclisi" gibi yanınıza ulaşan dostlarımızı dostluklarınızla ağırlamışsınız.

Murat abi ile Nuri abim ve genç balıkçımızda başarılı geçen avları ile paylaşmışlar o anları bizlerle. Sizin de ellerine sağlık..

Selamlar..