baracuda nin su üstü sahteye hamlesi (video )

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. mehmetar79

mehmetar79 Mehmet

Tebrikler

Abi eline sağlık, balığın su üstü sahteye saldırı anı hakikaten başka bi güzel. İzleye izleye doyamıyor insan.

Tekrar eline sağlık, rastgelsin.

2. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    baraküdayı su üstüyle avlayacağım diyorsan roveri kullan bence. ben de epeyce uğraştım, sadece rover 98'le sonuç alabildim. diğer su üstülerde ya hamlesi boşa gidiyor, ya da peşinden gelip atlamıyor. rover 98'e de sabah gün yeni aydınlanırken yakalanıyor . ama yakalanmasa bile su üstüne hamle yapması insana heyecan yaşatıyor.

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sagolasin Zait abim tesekkür ederim:) yenileri gelecek insallah,ömrümüz yetip elimiz ayagimiz tutdugu sürece:)

sagolasin kardesim tesekkür ederim eyvallah:)

gün tam alaca karanlik iken balik hemen bir cok sahteye atliyor:) böyle birazcik aydinlandimi ortam daha özverili atlayislarda bulunuyor kendileri,alaca karanlikda cekim görüntü karanlik ciktigindan,o dakikalarda cekim yapmiyorum,biraz daha bekleyincede böyle ha atladi ha atliyacak diye bekliyoruz ya tutarsa diyehihi

tesekkür ederim,

bu gün balik teklemiye vardi mekanda,tadi yoktu,2 kez su üstüne hareketlendi,baskada balik neyim yoktuhihi yoruldum geldimhihi