selam arkadaşlar. ben trakya bölgesinde balık avlamak istiyorum. uygun yem ve olta ne önerirsiniz. hayrabolu barajı ve temrez barajına çıkacağım. saygılar.
slm aleyküm kardeş trakya bölgesinde balıga çıkacagını söylüyorsun.fakat hangi balıgı yakalıyacagını belirtmemişsin.eger sazan ve yayın balıgı yakalıyacaksan yasak oldugunu biliyormusun.lütfen av yasaklarını uyalım uymayanları uyaralım.saygılar
elmacı dostum hemende önemli konuları yakalıyorsun.evet şu an iç sularımızdaki balıkların çoğu havyardan kurtulmadı turna 1 nisan da açıldı ama bana göre hepsi dökmemiştir havyarını,sazan ve familyası mayıs sonlarına doğru döküyor yayın hakeza,bence yasak avlanma önümüzdeki yıllar limitler dahada artacak yakalıyacagın balık kalmıycak...rasgele.
arkadaşım önce şu imza ayarlarını düzeltsen daha iyi olacak kimsin ismin nedir lütfen imza ayarlarımızı düzeltelim
selam arkadaşım herhalde sen yanlış biliyon yayın için kapalı sezon sakarya için 1 nisan - 30 haziran sirkülerde açık ça yazıyo..
Temrez'e en son gittiğimizde bol tatlısu levrek vardı. Döner kaşık, küçük sassy, temin edebilirsen küçük canlı balık ve de solucanla bol av yapabilirsin. Gitmişken sazana da şansını denemeden dönme. İri sazanlar çıkıyordu. Sazan için yem dersen oralarda en çok mısır ve mısır küspesi kullanıyorlar. Şimdiden rastgele...
hoşgeldin hemşerim.Ben sana sazan için şu makinaya ni bak derim.Orta boy makine işini görür sanırım sazan için. http://avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-91260265&view=2
Estağfurullah daha usta olmak için çok yolumuz var. Makine için Burak arkadaşımızın önerisi güzel sazan avında seni yolda bırakmaz. Ayrıca bu konuda çok başlık var forumda. Karar vermeden önce arama yaparak onlara da bi göz atman iyi olur.