Barajda Sazan Avi Için Yardiiimmm

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında USTA66191 tarafından paylaşıldı.

1. USTA66191

USTA66191 CENGİZ

Arkadaşlar barajda bir çok sazan olmasına rağmen çok nadiren yakalayabiliyoruz. oranın yerlileri hamur kullanıyor. Ama nadiren büyük sazan tutuyorlar.Çok büyük sazanlar hiç pas vermiyorlar. ne yapabilirim... nasıl bir yem kullanıyım yemlemeyi nasıl neyle yapabilirim::

2. beyhan

beyhan beyhan karaca

merhaba forumlarda yemleme ile ilgili konular var incele sanırım aradığını bulacaksın hadi rast gele

3. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

barajdakiler aynalımıdır pullumudur önce bunun bilinmesi lazım. Ancak her balık heryerde aynı yemle yakalanmaz Örneği bir barajda aynalı için ayçiçeği küspesi banko yemken bir barajda mısır tek geçilebiliyor. o bölge civarındaki balığın doğal yemini öğrenmeniz gerekir. Ayrıca barajın derinliği ve dibinin kum mu çamur mu kaya mı çeşidiinin bilinmesi de önemli Örneğin dibi çamur ise solucan en iyi yemdir. kayalıksa mısır killiyse küspe ve hamur iyidir.

4. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.
    büyük sazan için gümüş baliği takacaksın oltana başkada yolu yok

maksat elim boş dönmim dersen solucan mısır vs hamur ne istersen onu takabilirsin

5. kendir3558

kendir3558 BAYRAM ÖCAL

barajda sazan avı yemi bunu hiç bir balık rededemez

benim avlanma şeklim aşagıda anlattıgım gibi elim hiç boş dönmedeim
    oltam dip oltası sazan yayı veya benzer bir yay ve bu yaya baglı 5 cm bedenlerden 2 nolu igneden oluşan 10 igneli bir olta . Yem:1kğ civciv yemi içine 3 adet yumurta 500 gr şeker 5 li paket vanilya 250 gr un karıştır köfte kıvamında yogur,ve bu karısımdan bir tutam al yaya şıkıştır igneleri üzerine sapla ve at inan bu yemi büyüklü küçüklü hiç bir sazan redetmedi şimdiye kadar rast gele not oltayıda burada şekil olarak çizemedim özür dilerim bilgisayar konusunda iyi degilim

6. turna

turna

Sazan 1 temmuz a kadar yasak.

7. a.özcan16

a.özcan16

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    antenli mercan 2.150 gr
    mehmet abi bukonu yasaktan önce açılmış.

8. turna

turna

Bende başka bir şey demedimki,sağdece hatırlattım.Ama malesef sazana gidenler var,Sonrada ben yasak olduğunu bilmiyordum diyorlar.

9. 1907_gencfbli_1907

1907_gencfbli_1907 gökhan

kardeş boili yi dene bide benım ılk tercıhım solucandır ama sazana boili ve mısır iyi oluyo.yayın yokmu orda onada gümüş balığı takmanı oneririm.tabıkı bıde yayında vazgecılmez yem olan sülük

10. seferii

seferii Abdullah AKDAĞ

Tavuk ciğeri kullan sonuç alacaksın özellikle sabah erken saatlerde