barakuda avı??

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında turna_meps tarafından paylaşıldı.

1. turna_meps

turna_meps

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    74cm turna kesikköprü,6kg sazan(1990 eymir gölü),90cm yayın kızılırmak,80cm barakuda bodrum
    Merhaba arkdaşlar rusaydan yeni döndüm ve ilk uçakla bodruma ailemin yanına geldim tatlısuda ki tecrübelerime göre bu 1 saat sora iskelede barakudo avına gidicem ama bilgililere sorum olucak iskelde kupes sürüsüne saldıran birsürü dev boyutta barakudo rapala ile at-çek yapıcam ama şansım ne olur kupesler binden fazlaca var bu kadar sürü içersinde ne yapsam şansım yaver gider canlı kefal atsam olurmu yada bildiğinizbir metod varm ı

2. adra

adra

bukadar balık varsa ne atsan balığı alırsın:))))

3. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    elinde rapala veya yozuri varsa kullan derim..ama ben yozuri taraftarıyım..yüzüşü ve balığı çeken tarafı güzeldir.suda isterse milyonlarca balık olsun.sen aldırma..bide yozurin sarı veya turuncu renk ve içi bilyalı olsun..bu renkleri sever turna ve turnanın daha çok ilgisini çeker.sevdiği renklerdir.hadi rastgele....

4. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Bana sorarsan barakudaya en iyi parlak kasiklar gider. Agir nikelajli jig diye tabir edilen seyirtmelerle hizli cekislerle kullanilan oltaya hayatta hayir demez.

5. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    oda olabilir hüseyin abi..kaşıkla bende çok turna aldım..ama en güzel turnalarımı yozuri ile aldım..

6. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Ben kendi çokda fazla olmayan deneyimlerime göre şunları söyleyebilirim..Ortamdaki av konumundaki baığa uygun ve benzer bir suni yem kullanın ama dikkat edin suni balığın suyun içindeki görünümü çok önemli eğer balık çok bol diyosanız alırsınız mutlaka..Ancak şu zamanda canlı yem iyi sonuç veriyor gibi gerçi ben son 2 haftadır avlanmıyorum...Marka olarak önerim Yo-zuri hatta bir modeli var altı kırmızı üstü beyaz yanları beyaz fosforlu birde altı sarı üstü kırmızı yanları sarı fosforlu bnunları bir deneyin bence keyifli avlar