Barakudaaa, ama o şimdi asker. 16 Mart 2011 Sivrice

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili doktorum, ben 12 ay Sivrice'de oturuyorum, havaları yakaladığım an doğru denize, hayatımın yarısı denizde balık tutarak, yarısına bu balıkları yiyerek,,,,,,,,,,,,,:) :) :) :) yok o kadar değil, fazla proteğin de bizlere faydalı değil, sevgili doktorum beraber balığa çıkarız, bu arada sende benim doktorum olursun, :) :) :) Kaşta kalıyorsunu oralarıda çok güzel yerler bir çok defa gittim, bizim buraları daha bakir, çok zengin bir denize sahibiz, inşallah sizleri beklerim sevgiler, hoşçakalın.:) :) :)

2. balıkcı48

balıkcı48 FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Jigging Master
    Favori Makine:
    shimano saragosa
    En İyi Avı:
    18 kg orkinos
    güzei av tebrikler

3. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Eşref kardeşim, dedesini bekliyorum, hoşçakal.:) :) :)

4. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Salih kardeşim, ben de sizler güzel avlar dilerim, hoşçakal.:) :) :)

5. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Sulhi kardeşim, ben de sizler güzel avlar dilerim, hoşçakal.:) :) :)

6. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Eşref kardeşim, ben dedesini arıyorum.....
    sevgiler, hoşçakal.:) :) :)

7. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Orhan abi tebrikler gerçekten çok güzel kareler devamının gelmesi dileğimle sağlıcakla kalın

8. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler Muharrem kardeşim, hoşçakal.:) :) :)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Engin kardeşim, sırtı ile av konusunda bildiğim kadarı ile sana her zaman yardımcı olabilirim, hoşçakal.:):) :)

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Feridun kardeşim bu güzel övgülerine candan teşekkürlerimi sunarım,
    Belki beni tanımayan kişiler, arkadaşlarımız vardır, internette kimin ne olduğu da bazen anlaşılmıyor, ben de kendimi biraz daha tanıtmam lazım, kısaca sana, sizlere kendimi tanıtmak istiyorum, İstanbul Karagümrükte doğdum, çok düzgün bir babanın üç oğlu bir kızıydık, ben ortancasıydım, abim şu anda emekli subay,kardeşim mütahit, ben de İsviçre'ye 1974 senesinde gittim, 1979 senesinde ticarete atıldım orada halen aynı adresteyiz, dayımın oğlu Aydın kardeşim işi devraldı ve o yönetiyor Vatan Reisen olarak ( AG.) 1977 senesinde evlendim, iki kızım kız çocuğu babasıyım.
    1989 senesinde yurda kesin dönüş yaptım, Ankara da iş kurdum Dondurulmuş gıda fabrikası, markası ile, bu senenin başlarında işi çalışanlara devrettim ve tam emekli oldum. İki kızımda meslek sahibi oldu, biri Güzel sanatlar Anadolu lisesini bitirdi, şimdi orada hoca olarak Öğretim görevlisi olarak çalışıyor, diğer kızım Orta doğu teknik üniversitesi bilgisayar mühendisliğini bitirdi bitirdi oda Siemens firmasında uzun senelerden beri
    çalışıyor evli damadımda aynı firmada mühendis, iki torunumuz var, bende hanımla beraber 1996 senesinden beri Çanakkale Sivrice'de yaşamaktayız,
    Burada küçük bir zeytin bahçemiz var içersine de bir ev yaptırdık, birde teknem var hayatım denizde balık tutarak geçiyor, şunu anlatmak istiyorum,
    Ben de bir baba olarak güzel evlatlar yetiştirdim, aileme elimden geldiği kadar yardımcı oldum, çocuklarımı birer meslek sahibi yaptım, işimi kurdum, yönetici kardeşlerimi ortak yaptım ve kendimi emekliye ayırdım, 1996 dan beri Sivrice de balık tutuyorum, balık avlarıma gelirsek,
    Kıyıdan olta balıkçılığı ile başladım, Kefal, Levrek, Çipura,
    Tekne ile, sırtı balıkçılında Sinarit, Torik, Barakuda, Levrek,akya, lüfer, kofana,
    Palamut, vs. balıklar,
    Dip oltası ile, Mercan, fangri, Dülger, lipsos Vs. balıklar,
    Çapari ile, Uskumru, kolyoz, istavrit balıkları tutuyorum,
    Denizde uzun senelerden beri yapmış olduğum balık avlarında çok bilgi ve tecrübeye sahip oldum, devamlı balık tutarak, devamlı öğrenerek kendimi geliştirdim, çıraklıktan kalfalığa oradan da ustalığa terfi ettim, hiç bir zaman
    ben her şeyi bilirim demedim, ben herkesden daha iyi balıkçıyım hiç demedim, ben her yerde balık tutarım zaten diyemem, ben burada kendi öğrendiğim bu bölgede artık güzel avlar yaptığımı ve güzel balıklar tuttuğumu söylüyorum ve sizlerle de paylaşıyorum.
    Bu işi sadece hobi olarak yapmaktayım, normal olaran bana ve aileme yeteri kadar destek sağlayacak bir gelirimiz var, bundan sonra yapacağım işlerin arsında Deniz ve balık avları konusunda birikmiş olan tecrübe ve bişgilerimi daha ziyade genç balıkçı kardeşlerimle paylaşmak onlara her zaman yardım etmek olacak, elimden geldiğince de yardım etmeye çalışacağım, burada sadece bunun için bulunmaktayım, 2007 senesinden beri internete girmekteyim, bir çok balıkçı sitesinın üyesiyim, yapmış olduğum avlarımı paylaşırım, münakaşa, kavga, gürültü, ile hiç işim olmaz, başka kişilerle hiç uğraşmam, iddaya girmem ve yarışmam, internet sitelerinde çok olaylarla karşılaştım, çok üzüldüğüm anlar olmuştur, ama şimdi nasıl davranılacağını çok iyi öğrendim, bana her yapılan hangi bir yanlışlığı, artık kendim halletmiyorum, yazıyorum yetkili kardeşlerime onlar hemen hallediyor, şunu söylemek istiyorum, burası kavga ve şataşma yeri değil, burada kimse kimseyi rahatsız etmemesi lazım, sanki bir kütüphane gibi görmeliyiz burasını, burada bilgi ve tecrübelerin konuşulması lazım, Deniz, balık ve balık avlarını konuşmamız lazım, her şey sevgi, saygı ve hoşgörü içersinde devam etmesi lazım, burada huzur vemutluluk icersinde güzel vakitler geçirmemiz lazım, burada da diğer balıkçı sitelerinde olduğu gibi balık avlarımı paylaşmak genç balıkçı kardeşlerime yardımcı olmak için uğraşacağım.:) :) :)

Teknem hakkında da açıklama yapmak istiyorum, Tennem 5.75 boyunda Rota izmir yapımı, eçersinde 15 lik Yanmar bulunmakta, tam olarak bir balıkçı teknesi, çok memnun olduğumu söyleyebilirim.:)

Sevgili Feridun kardeşim, seni her zaman Sivrice'ye beklerim, eğer her şey müsait ise balığa da çıkarız, benimle berabe iki kişi daha çıkarabilirim, yemliye mercana bakarız, sırtı ise yalnız iki kişi yapabilir ben ve sen, sevgiler, çok güzel bir sabah sohbeti oldu, hoşçakal, hoşçakalın.:) :) :)

Son düzenleme: 22 Mart 2011
  11. OMMG

OMMG OKAN

Orhan Ağabey,çok alakasız olacak belki ama hanım ve ben eve Harika marka hazır mantıdan başkasını almıyoruz,bu firmayı sizin kurmuş olduğunuzu duymak beni çok şaşırttı.Bende bu markaya niye bu kadar kanım ısındı diyordum,sebebini bugün öğrenmiş oldum.Söylediğim gibi konuyla çok alakasız oldu kusuruma bakmayın ama görünce içimden yazmak geldi.Saygılarımla...

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Okan kardeşim, afiyet olsun, ama burada reklam yapmak istemiyorum, ve markayı siliyorum. Hoşçakal.:) :) :)