Bartın alabalık kurtboğazı levrek

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında alhamra tarafından paylaşıldı.

1. alhamra

alhamra emrah bayraktar

Favori Kamış:
    SHIMANO EXAGE AX STC 180 / 210 -ML- 5 - 20 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 2500 FC 4+1
    En İyi Avı:
    TURNA 5,3 KG
    Merhaba

Raporlar biraz geç oldu ama hepsini bir arada çıkarayım dedim :)

Bartın kırmızı benekli

1 mayıs fırsatını değerlendirmek için Can Erman ve Necmettin arkadaşımla beraber sözleştik sezonu açalım şu bizim alabalık meralarını yoklayalım diye amaç hem mangal hemde balık sabah 7 gibi yola çıktık 8 gibi meradaydık can önden girdi daha ilk atışda aldı kraliçeyi 30cm civarı tamam dedim bu gün oldu bu iş at çek devam ama 1 saat geçti bişey yok bir o mepsi bir diğerini tık yok 2 saat sonra birde ben aldım 24cm tamam dedik bukadar yeter doğru mangala doğa süper hava harika gerisi aşağıda :)

Kurtboğazı levrek avı

5 mayıs gece çıktık Bartından Kurt boğazına doğru sabah 6 gibi avlakdayız Can Alper Tozoğlu ve Alper Dağlıoğlu ile birlikte amaç hem av hem muhabbet normalde doğru göle açılmamız lazım ama bizim kahvaltı seromonimiz var daha masa kuruldu ateş yakıldı çayımız kaynıyo yumurtalı sucuklar tamam uzun bir kahvaltıdan sonra 8 gibi anca sudayız.Başladık at çeke ilk balığı alper aldı levrekler gayet güzel hepimiz birer ikişer almaya başladık bu arada da 3 tane turna da ziyaretimize geldi levrekler 25 35 cm arası turnalarda 50 55 cm toplamda 17 levrek 3 adet turna ile öglen 1 gibi avımızı sonlandırdık tabiki yemek seromonisi başladı levrekler tulum çıkarıldı turnalar fileto masa kuruldu salatalar yapıldı çayımız demleniyor.Yemekten sonra 4 gibi akşam suyunda balık yapalım dedik ama sabahın aksine tık yok rüzgar kuvvetli rahatsız edici derecede at çek ile bişey vurmayınca sırtı denedik ama 5 adet balık alabildik 6 gibi sonlandırdık avımızı ve Bartına dönüşe geçtik.Herkeze selamlar ....

2. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    daiwa ballistic 3000 okuma trio30s okuma safina 25
    En İyi Avı:
    levrek 69cm lüfer 33cm turna 63cm
    tebrikler... çok keyifli bir av olmuş yanınızda olmayı çok isterdim :)

3. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Tebrikler ve teşekkürler ama sizin yerinizde olsam güzelim alaları hiç bırakıpta kurtboğazına gelmezdim :)

4. alhamra

alhamra emrah bayraktar

Favori Kamış:
    SHIMANO EXAGE AX STC 180 / 210 -ML- 5 - 20 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 2500 FC 4+1
    En İyi Avı:
    TURNA 5,3 KG
    Tesekkurler ama her baligin yeri ayri :)

5. angler06

angler06 Ümit

Tebrikler güzel avlar ve güzel rapor olmuş. Kurtboğazında balık bitti mi sorularına Bartın'dan gelip cevap vermişsiniz.

6. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    güzel avlar olmuş tebrikler iki av içinde :)

7. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Tebrik ederim.

Demekki kurtbığazında levrek hala yaşıyor.

Hangi tür sahte kullandınız mmkünse yazarmısınız.

8. emrekaya55

emrekaya55 EMRE

valla helal olsun avınız daim olsun.

9. canavar72

canavar72 Mustafa

Favori Kamış:
    Shakespeare® Ugly Stik Lite 2 mt
    Favori Makine:
    Shimano Solstace 2500 FD
    En İyi Avı:
    1 m.t,7,5 k.g Turna :)
    Evet Emrah bey , bizde merak ediyorduk kurtboğazında hala balık kaldımı diye:)
    Bartından gelip buna en güzel cevabı vermişsiniz.Tebrikler rasgele:rolleyes:

10. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Emrah, balık da manzara da harika.
    Allah bozmasın keyfinizi.
    Avdan ziyade bir beslenme çılgınlığı gibi görünüyor:)
    Rastgele.

11. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ben olsam güzelim alaları bırakırdım,tavada kırmızı benek görmekten nefret ediyorum artık

12. acokes

acokes ismail

Su anda bende kurtbogazindayim 5 saat oldu geleli 2 adet levrek alabildik sabahi beklioruz daha sonra resimli bi rapor paylasirim

13. casi

casi cihan

abiler ***
    ilk mesjım buraya olacak nasıpse
    levregı nered avlamaya calısıyosunuz tam bılmıyorum ama balık ıstanbul yolu hızasından cıkmıyor yanı nasıl anlatsam karsı tarafa gecmenız gerekıyor
    ılgınc bı sekılde seyır yerı ve yanı anayol tarafından kıyıdan at cek ıle ımkansız gıbı bısey

karsı tarafa akcaoren koyu trafından gecıp aracı mumkun oldugunca kıyıya yakın bı yere cekıp yurume ıle kıyıya ulasmanız gerekıyor

egerkı ıllada seyır alanı yanı anaol tarafından tutacaz dersenız sıze tavsıyem

40gr yada daha ustu kursunlu mantar ıle bayagı bı suyun ortasına atmanız gerek
    yanı neredeyse mantarı goremıyecegınız sekılde uzaga atacaksınız

yem olarakta ben 2 iğneyede sahte sarı blık takıyorum ve netıce guzel ırı sekılde ve sadece yıyebılecegımız kadar cekıp cıkıyorum

ama kalabalık ıle gıdersenız ve kımsenın elı bos donmesın dıyorsanız mecbur karsı tarafa gececeksınız

sabahın ılk saatlerınde at cek ıle alınıyor ama saat 10 dan sonra at çek bıtıyor ve yada dip ıle yada samandıralı ıle cekmenız gerekıyor

o soylenen yumurta yıyor dedıklerı balık ıse kefal nasıl olduysa bende tek tuk kefale rastladım hemde 2 numara donerlı kasık namı dger meps ıle yakaladım

yalnız kurtbogazında neslı bıtıp tukenen tek bır tane bıle cıkmayan balık varsa oda sazandır
    sazan tamamen bıttı tek tuk ayda yıld bır kadıfe gelıyor oda bayagı bı buyuk gelıyor
    kızılcahamamlıyım kurtbogazının nabzını tutarız genelde