Hoşgeldin..Ben bartınlı değilim ama bır kac kere gelmişliğim vardır.Cok guzel bir memleket.Bartın çayını .Amasrayı inkumunu bilirim.Küçükken Olta atmışlığım vardır
Hoşbulduk.Ülkemizin her bir karış toprağı güzeldir ama herkesin ömründe bir defa da olsa Bartın'ı ve Amasra'yı görmesini isterim.Haftaya Bartın'a gideceğim,bu yüzden Bartın'lı var mı diye soruyorum.Rapor almak isterdim...
Gökhan Kardeş, Aramıza==Ailemize Hoş Geldin. Dilerim araştırdığın ve aradığın tüm bilgiler ile can dostları burada bulabilirsin. Keyifli Paylaşımlar.
Bartınlı varmı Selamün Aleyküm kardeşim.Bartınlı varmı demişsiniz ben Bartın,lı değilim ama 1988-1991 yılları arasında Bartınspor,da 2.ligde profesyonel olarak futbol oynadım dolayısı ile Bartın,da ikamet ettim o zaman Boğazda tesis vardı Bartın,lı arkadaşlar vardı mesela Otogarda Bakkal Mustafa birde boğaz da kahveci vardı ama uzun zaman adını unuttum Allaha emanet ol (rastgele)
Aleykümselam abicim.O yıllarda küçüktüm ama Bartınsporun hiçbir maçını kaçırmazdım.Hatta çekirdek falan da satardım maçlarda.Meşhur Bakırköy maçı o yıllara denk geliyo galiba
tekrar merhaba evet bende kaleci Mustafa 3 yıl oralardaydım işte acı tatlı anılar var son senem pek güzel geçmedi bir de hep yağmur yağıyordu aklımda öyle kalmış onların haricinde inkum tabiiki ve İmamın balık restorantında yediğim barbunlar vardı,ayrıca tamda tesisin önünde çok olta attım hep kaya balığı geliyodu ama şehir içinde çok da sazan tutuyorlarmış diye duymuştum.