baskentli1 02-10-2011

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında baskentli1 tarafından paylaşıldı.

1. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Merhabalarrrrrrr ;
    İki gün foruma giremedik hemen iç sulardaki raporlar coşmuş :)
    Maşallah ve nazar değmesin derken sağ elimizle kulak mememizi hafifçe sallayıp dudağımızı o anlamsız ifadeyle "cücük" diyerek tahtaya vuruyorum :laughing: :laughing:
    Siz rapor yazarken ben de biraz balık tutayım dedim ve gecenin köründe arayıp "hadi gidiyoruz" diyen arkadaşlara uydum ve ne oldu bilin bakalım!?
    Evet evet olan oldu yine balığa gittim :)

Tarih : 02-10-2011
    Avlak : Pasifik Okyanusunda Bir Yer hihi
    Metod : At ve Çek
    Malzeme: Bir adet bot,bir adet akü,bir adet kamış (şu ufak hafif olanlardan hani iki parça oluya ondan işte) Bir termos dolusu çay,sekiz ila on adet unlu mamuller (seçim size bağlı) ve üç adet balık için can atan kişi :)

Cumartesi akşam iş çıkışı miskin miskin eve giderken içimde düşünceler vardı işte ne yapsam nereye gitsem hangi balığa takılsam vs... Neyse deyip yattım uyudum.. Gece saat 03:00 da bir telefon geldi (arkadaşım Murat) telefon da sadece "alo ben geliyorum yarım saate aşağı gidiyoruz" dedi.
    Ne ara kalktım kamuflajı giydim aşağı indim ben de bilemedim doğrusu :)
    Neyse saat 06:00 da botu suya indirdik başladık otun çöpün içine içine at çek yapama.... Bir süre sonra benim oltanın o tanıdık sesi geldi cııırr cıırrr etti çekerken sonra uslu uslu geldi "yine ota takıldı ama kurtardım" dedim sonra tam bota yaklaşınca misina botun altına sağa sola gitmeye başladı baktım Turna? Her neyse aldık bota önce kendime sonra Turnaya sordum şu soruyu "ulen Turna delimisin niye sazan gibi sessiz sessiz geliyosun" baktım ses yok neyse ben forumdakilere sorarım deyip kıtmamıydı neydi o garip şeye taktım. Sonra öğle oldu tık yok kollarım eridi ama yok....
    Moraller bozulmaya başladı ben inanarak devam ettim diğer bottaki arkadaşlara da sorduk üç tane varmış. Sonra peş peşe çekmeye başladık ama faciaaaa resmen hepsi minik minik banghead
    İlerleyen saat lerde bi mera bulduk atıyoruz çekiyoruz bota koyuyoruz o yirmi metre çapındaki yeri hayal edin iki bot altı olta balık neye saldıracağını şaşırdı. Öyle enteresan bi av geçirdik eve geldim ki offfffff ben bitmişim nasıl uyudum hala hatırlamıyorum :)

Böyle değişik bir rapor oldu kusura bakmayın neşelendim öyle yazdım bir kusurumuz olduysa affola,hepinize keyifli avlar diliyorum mrsparkle

Uploaded with ImageShack.us

2. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Tebrik ederim ismail. Dahada irilerine rast gelsin.

3. unexpected

unexpected HAMZA

tebrikler, yorulduğunuza değimiş görünüyor.. tabiri caizse tatlı yorgunluk :)

4. metrocarşısı

metrocarşısı aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    94 cm 6 kg turna
    tebrikler ismail güzel bir av olmuş balık bu gecenin 3 de adamın aklını başından alır işte :))

5. savas_ankara

savas_ankara Savaş YILDIZ

Favori Kamış:
    Remixon dolgu 230 cm, iki parça
    Favori Makine:
    Remixon Sunny 6000
    En İyi Avı:
    Yayın balığı, 3 kg (75 cm)
    abicim güzel av olmuş, iyi vakit geçirmişsiniz ne güzel...

lütfen yanlış anlamayın ama keşke şu ufak olanları salsaydınız, daha güzel olurdu diye düşünüyorum...

6. tyana

tyana serkan

slm

güzel bir av olmuş herşey harika ama neden bu kadar balık alıkonulur bilmem ki?yani düşünüyorumda keşke herkes 1 veya 2 tane alıkoysa o zaman diğer insanlar içinde balıklar kalır....

7. flasher

flasher Ali Şahinkol

Tebrikler güzel balıklar afiyet olsun reeling zaten şu turnayı bi ben tutamıyorum heralde banghead banghead banghead

8. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

İsmail abi sazan bekliyorduk yine çok güzel turnalar paylaştın bizlerle.

9. glnck34

glnck34 tezcan

Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    2,5 kg sazan, 60 cm turna
    yuh dememek için zor tutuyorum kendimi. inşaallah kalabalık bir ekiptir bu kadar balığı alıkoyan

10. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Merhaba;
    Yorumlarınız için teşekkür ederim ;)
    Soruları cevaplayım...
    Sol elimdeki kıtka da 7 adet (Mücahit,ilker ve ilkerin babasının tuttuğu)
    Sağ elimdeki kıtka da 6 adet (benim,Murat'ın,Semih'in tuttuğu)
    Ayrıca kıyıdaki iki arkadaş vardı onlar birşey alamadı ama olsun....

Limitaltı 2 adet vardı sağ elimdeki kıtkada arka tarafta yarım yamalak görünüyor.... Bu 2 balıkta sasiyi zor bela çıkarttık mecburen alıkoyduk.

Şahsi olarak forum da yazıp magalda kül bırakmayan suya gidince katliam yapan DENGESİZLER den değilim!
    Öyleki kilometrelerce yol gidip binbir zahmet çekip bomboş döndüğüm zamanlar da çoktur.
    Neyse gerilim yok seviyorum hepinizi
    herkese bol bereketli avlar ;)

11. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    İsmail afiyet olsun kardeşim.. ne mutlu sanaki , gecenin üçünce cart diye arıyan . Mücahitin,İlkerin,Semihin var bende onlar dan yok..idk

nerden buldun bunları..?:( :( :(

12. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Abi ne alaka ?
    Ankara-izmir kac km :)
    Sen uzulme bir gece ansizim geliveririm ;)

Yorumlara baktin mi abi :(
    Vay efendim niye cok tutmusuz,kimseye birakmamisiz
    Vay kucuk gibi gelmis:(
    O kadar keyifle rapor paylasiyoruz beni geriyorlar

13. metrocarşısı

metrocarşısı aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    94 cm 6 kg turna
    ismail hep kötü msjları okuma güzel yazanlarda var ve limit dahilinde 10 adet tutulabilir ki siz zannedersem 8 arkadaşsınız az bile olmuş iki arkadaşada balık vermeniz gerekirdi:)

14. turnahomie06

turnahomie06 Utku Tekin

Favori Kamış:
    shakespeare ugly stik lite 1,98
    Favori Makine:
    Quantum inferno 40,Mitchell avocet s25
    En İyi Avı:
    turna 68 cm (şimdilik):D,sarı balık 4kg
    Tebrikler İsmail abi boşuna moralini bozma bu tür yorumlara 6 kişinin günlük limiti 60 fakat alıkonulan balıksayısı 13....

Ayrıca balıklar harika avın daim olsun.Rastgele :)

15. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Utku çok teşekkür ederim kardeşim fazlasında gözüm yok zaten bi tane getirdim eve :)

Aşkın abi teşekkür ederim :)
    Abi bi tane balık getirdim ben valla :)
    Akıl var fikir var önceki mesajlara baksın insanlar biz katliam yapanlarla kavgayı göze alıyoruz.... Söylüyorum limit altı balıkda alıkoydum ama mecburen sasi parçaladı çünkü her neyse sorun yok ben herkezi severim onlarda muhtemelen yanlış anladılar ;)

16. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Çok teşekkür ederim ;)

Tatlı yorgunluk her akşam "bi daha oramı tövbe" deyip hafta sonu gitme olayı :)

Aşkın abi valla başka bişey olsa kalkmam yerimden :D

Yok abicim detaylı anlattım zaten aklında soru işareti kalmasın için ferah olsun ;)

Sizin içinde detaylarını anlattım,hani demişsiniz ya (..yani düşünüyorumda. ) keşke dediğiniz gibi yapıp düşünseydiniz yazmadan ;)
    Ama problem yok azcık kırıldım ama iyiyim :)

Teşekkürler ;)
    Sen hiç kafanı duvarlara vurma bana kimse göstermedi önceki raporlarıma yazılarıma bak :(
    Ama ben inandığım dürüst kişilere ben yardımcı olacağım ;)

Durmuşşşş kardeşim valla sazan diye sayıklıyorum ama bende anlamadım gecenin üçünde uyandım kalktım gittim vss.... baktım at-çek yapıyorum :)

Yok yok hocam rahat ol diyeceğini dedin bütün hevesimi kırdın beni üzdün ve gerdin :(
    Bundan sonra benimle muhatap olma falan demiyeceğim seviyorum hepinizi ;)
    Neyse açıkladım bundan sonra raporlarımda (yazarsam artık) yazılarımı kontrol eder bilip bilmeden beni üzmezsiniz :)

Vesselam....
    Arkadaşlar,olaki benim elimde limit altı balık gördünüz?
    Belki çok fazla balık gördünüz?
    Siz beni bilin bana "Hayırdır" deyin ben anlatırım ;)

17. tyana

tyana serkan

slm

öyle dengesiz falan deyipte sonra yok gerilime gerek yok falan demekle olmuyor bu işler...o zaman sadece kendi tuttuğun balıkların resmini koyacaksın oraya.başkalırının tuttuğu balıkla da poz verirsen bu yorumlar doğal.

18. tyana

tyana serkan

bazı arkadaşların yazdığı mesajlara hayret ediyorum.yok yasal limit 10 tane falan.tutun tutun arkadaşlar.hatta tutabiliyorsanız 100 tane tutun.nasılsa yolunuz çevirip.kaç tane tuttun?bunların boyu yasal limite uygunmu diye soran yok.sonra barajlardan naylon poşet,ot falan tutarız.yahu adı üstünde bu baraj.deniz değil.küçük bir popilasyon. neyse anlayan anladı.....

19. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Sorun yok Serkan abi;
    Ben kurallara uydum içim rahat,ayrıca senin dediklerine katılıyorum hakkım 10 tanede olsa şimdiye kadar öyle birşey yapmadım,yaptırmadım ;)

20. hasan vural

hasan vural hasan vural

tebrikler güzel av olmuş daha irilerilerini yakalamanız dileğiyle rasgelsin