Tarih : 25-09-2011 Katılımcılar: baskentli1 (ismaiL) - Hüseyin (sadece Hüseyin) Avlak : papua yeni gine yakınlarında bir yer Evet sayın canlarım arkadaşlarım,sonunda o bahtsız yazgımı tatlı sudaki suskunluğumu bozdum :first: :first: :first: :first: Bilen bilir bi adam akıllı rapor yazmak nasip olmamıştı,yeri geldi avlaktan canlı yayın yaptım ama yok arkadaş. Geçen arkadaşım Hüseyin aradı "acil balık" deyip kapattı Anladım ki balık krizi tutmuş bu kriz başka bişeye benzemiyor merada yalnız olalım diye hafta içi alınan izin bahanelerini bi duysanız akıllara zarar Neyse balık deyince dakikalar içinde ofisten Hüseyinin işyerine ulaştım daha tokalaşırken gözlerimiz değişmiş gözbebeği yerine balıklar görür olmuştuk. Hüseyin: Pazar günü gidelim kanka ismail: Tamam,hatta cumartesi akşam iş çıkışı gidelim Hüseyin: Balık sabah olur ne yapacağız İsmail: olsun dağda taşta yatayım biraz nooolur İsmail: aaaaaa olm ben hanıma söz verdim ama yav pazar günü ailecek gezeceğiz Hüseyin: Kanka sabah 06:00 da çıkalım öğlen dönelim İsmail: Tamam lan yansın Ankara reeling Pazar sabahın köründe çıktık yola,bi pastaneden kahvaltılık aldık ve avlağa tabiri caizse uçarak gittik. Sabahın o saatinde avlakta 35 araç saydım Yine midem ağrıdı ama hüseyin "sorun yok" dedi. Hızlı hızlı botu indirdik malzemeleri yükledik ve çıktık ava.... Kıyıya 20 mt yaklaştık kıyı da 15-20 kişi ve barikat,canlı bırakma,dip oltası,at çekcilerle bezenmiş bir manzara banghead Hadi Bismillah dedim ve en ucuzundan saçma sapan bi beyaz sasi ile aç çek yapmaya başladım adamların karşısında veee bir anda oltadan o iç gıcıklatan cırıltı duyuldu.... Nasıl heyecanlandım anlatamam sonra oltanın ucunu suya yaklaştırdım bir ben çekiyorum bir balık sağ salim bota aldık oanda bende havai fişekler falan patladı Sonra meranın aynı kısısından başka noktalardan 3 adet daha aldım ve öğlen eve döndüm. Uploaded with ImageShack.us
Teşekkür ederim Durmuş senden heveslendim aynalı sazana taktım kafayı inşallah hafta sonu (hanımı kandırırsam) Aynalı Sazan kovalayacağım
Tebrikler Ismail Kardeş. Papa Yeni Gine Bizim çanilli Barajina Ne Kadar Da Benziyor Allah Allah.. çok Ilginç Afiyet Olsun.
Durum vahim desene dünyanın çivisi çıktı , ekseni kaydı.. turna oraya gitmişse ??? ama baygı güzel bir gezi olmuştur.. bu arada afiyet olsun... kısmetse, Patagonya da ki turnaları ziyaret etmeni dilerim