iki arkadaş sabah yola koyulduk avlağımıza gece gidip sabaha kadar muhabbet sohbet sabahın ilk ışıklarıyla başladık at çek yapmaya ben saat 09.30 da ilk turnamı aldım yanlız küçüktü biraz kıyıya yakın oltayı bir sağa bir sola turnayı biraz yüzdürdüm ve ani bir kafa atışıyla suda kaybolup gitti neşemiz yerine geldi sonra beyaz sasi ile devam ettim sonrasında 48 cm lik turnamı aldım 30dk sonra arkadaşım da 44cm lik bir turna aldı 2 balıkla avı sonlandırdık ..herkese rastgelsin.. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Semaver başında dost sohbetinin menendi olmaz. Günü kurtaran aktiviteler de olmuş. Sizden iyisi yok. Gönlünce ve daha güzellerini de dilerim Serkancım.
Turna ile ilk tanıştığım mera, benim için yeri çok ayrıdır... Tebrik ederim, daha güzelleriyle devamı rast gelsin...
teşekkürler , sağolun rastgelsin teşekkür ederim rastgelsin evet bu avdan sonra gittim ama tek vuruş alamadım bazen ilgisiz kalıyor turnalar tabiki kısmet işi hepimize rastgelsin
tebrikler. d...taş ise ben de ordan iyi turna almıştım zamanında. hoş sonraki gidişlerde elimiz boş dönmüştük ama olsun
Tebrikler güzel av olmuş darısı başıma inşallah daha hiç turna tutamadım hoş başka türden çok mu tuttun derseniz oda yok
rastgelir inşaALLAH kısmet işi biliyorsunuz bende defalarca boş gelmişimdir en son bu sezon bot alınca dahada keyifli hale geldi avlarım koca bir gün boyunca hiç vuruş alamazken bot ile 4 turna tutup saldığım oldu