Herkeslere merhabalar arkadaşlar..Memleketim olan Kütahya Tavşanlı ilçesinde bolca gölet bulunmakta.Sezon açıldığından bu yana yaklaşık 3 haftadır 1 gece 2 gün olmak üzere devamlı avlanmaya gitmekteyiz.Bir cumartesi akşamı 3 arkadaş yola çıktık ve avlak yerimize vardık.Bu aynı mevkiye 3. seferimiz oldu çünkü 2 seferden beri güzelim sazanı kaçırıyorduk.Bu gidişimizde beklediğimiz olmadı ama yine de gittiğimize değdi.Sabaha karşı aldığımız bu güzel sazanın devamını umarım yarın gece alırız.Lafı fazla uzatmadan fotoğraflarını da paylaşayım kusura bakmayın fazla fotoğraf yok tedariksiz gitmiştik ama bundan sonra devamı gelecek..Herkese saygılar sevgiler Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Maşallah balık harika uzun zamandır böyle sazan raporu görmemiştim sanırım tebrikler darısı bizim başımıza
Güzel balık, tebrik ederim Fatih. Balığı ot sazanına benzettim ancak fotoğraf fazla detay vermiyor. Bu nedenle bıyıkları var mı ve sırt yüzgeci nasıl diye sormuş olayım.
Kardeşim bizim buralarda bu sazan türüne pullu sazan derler.amatörüz işte asıl adını türünü bilemeyebiliriz
Memleketimizde oldukça fazla avlak var ve emin olun bu gibî sazanlar çok fazla yanarım yanarım bu balığı aldığımız yerde kırılan karbon çomağa yanarım.belki bu söylediğim avcı klasiği gibi gelebilir ama hayatmda ilk defa bir balığın çomak kırdığını gördüm arkadaşlar.inşaallah yarın alıp gelicez onuda
Fatih abi ne diyemki şimdi hem çok sevindim senin adına hemde yandım kendi adıma birazda kıskandım Tebrik ederim sazan muhteşem Bende tavşanlılıyım ama kütahyada oturuyoruz bize önerebilecek bir göletin varmı özelden yazabilirmisin