Başta Canazor Olmak Üzere Herkese Selam MERHABA ARKADAŞLAR SİTENİZİ BULMAKTAN VE ÜYE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM CANAZOR BENİ TANIR BAŞTA CANAZOR OLMAK ÜZERE HERKESE KOLAY GELSİN SELAMETLE...
aramıza hoşgeldiniz can abiyide tanıyormuşsun zaten yabancı sayılmazsın güzel vakitler geçirmeniz dileği ile
Hoşgeldin Adaşım, Biliyorsunki çok büyük bir Hack sitesinin sahibiydim,sizlerinde vermiş oldugunuz gayretle en üstlerde hep yerimiz vardı,düşmanlarımız bizim yıkılmamız için elinden ne gelirlerse yaptılar.Ancak hiçbir netice alamadılar çünkü biz en büyüktük.Ne varki Sitemiz Devlet tarafından kapatılınca yapacak birşey kalmadı,parmak acımadı yani. Diyeceksinki burada ne işin var?Açıklaması gayet basit.Ben gerçek huzuru burada buldum ,buradaki arkadaşlar sanal ortamı aşmışlardı gerçek hayattada görüşen şahıslar ve hepsinin içinde bir dost daha nasıl kazanabilirim şevki var,ben bunu farkettim ve burada olmaktan inanılmaz mutluyum Artık Hack olaylarını filan bi tarafta bıraktım tek amacım bu sitedeki dostlarımla daha daha ne gibi güzellikler yaşayabilirim ,yaşatabilirim sorusu ve arzusu var içimde Umarım beni yanlış anlamıyor ve hakveriyorsunuzdur,sizleride gerçekten çok seviyorum bunu asla unutmayın.Şunu asla aklınızdan çıkarmayın,artık CANAZOR'un evi balikavi.net dir.Eğer gerçekten huzurlu sakin üstseviyedeki bireylerin oldugu bir ortamda sizde bulunmak isterseniz kapılar sonuna kadar açıktır. Allaha emanet ol ,Selametle....
Aramıza hoşgeldiniz Bu arada CAN kardeşimin gerçek yüzü dostlarının arasında iken ortaya çıktı Onun yüce yüreği bizleri de ısıttı ve ısıtmaya devam edecek Hep aramızda kal CAN Seni tanıdıktan sonra kimleri hacklediğini anlayabiliyoruz İyi ki varsın