yok estafurrullah ne alınması hatta şuan kahkahalarla gülüyorum haklısın hepimiz rahat edelim önümüzdeki hafta alıyorum kesinde bakalım piyango hangisine vurucak onu önümüzdeki günler göstericek
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler professyonel olmanız veya olmamanız farketmez zaman harcadığınız için teşekkürler en önemlisi bu
15 lik parsun bencede performans olarak doyurucu olacaktır....ancak remote olayını çok fazla tavsiye etmiyorum, zira 4 zamanlı 15 bglik motor zaten yeterince battallığa yol açıp insanı canından bezdirecektir (eğerki barınak olayı yoksa). birde ben şahsen yekenin elimde olduğu kadar hisli bulmuyorum remote la kullanırken. ama genede tercih meselesi, görünüm itibarı ile bi parça daha şık durmakta ancak taşıma esnasındaki handikapları vede satın alma esnasındaki fiyat farkıda hesap edilmeli
volkan peki 8 lik evinrude un fiyatı nekadar? onun fiyatı diğerlerine göre yarı yarıya değişmesi gerekir zira diğerlerinden daha eski bir motor.. sağlam olsa o evinrude bile alınabilir. ama dediğim gibi eski motor..ne olduğu belli değil..aklın yolu bir en güzeli sıfır parsun 15 hp al hem yakıtı azdır hemde sürati tatmin edecektir.. umut abide 15 beygir 4 zamanlı parsun var ondan bu motorların performansını birebir ilk elden öğrenebilirsin. 10 beygir ve üzeri alınan vergi bir sene önce çıkan kanunla kalktı..artık beygir başına vergi alınmıyor..teknenin boyuna göre vergi alınıyor. eskiden 10 beygir üzeri vergiye tabiyken şimdi 5 metre üzeri tekneler 2 metre 2 metre aralığında 200 er lira artarak vergileniyor.. 7 metreye kadar 200 lira 9 metreye kadar 400 lira gibi..
Ben botu indirip şişirmeyi düşünmüyorum bu yaz yazlık evimiz limana yakın ordan arkasına 2 tekerlek bağla arabanın arkasına indir 100 mt yaz için planım ve hedefim bu almışkende şöle havamı atayım diyorum remote lu güzel bi şey olsun bastınmı yardırsın
8 bg evinrudun fiyatı 1500 lira ki pazarlıkla dahada aşalara düşebilicek bi rakam sahibindende biliyosunuz istediği rakamı almak için yukardan çekio fiyatı sonra pazarlık yaparak istediği fiyata inio ben bot motor sattım işte benim elektrikli motorları 650 liraya hiç öle abartmadan. ya bütçemizinde bi sınırı var okdrda uçmayalım 2000 lira ayırdım bu motor işine. 15 beygir hem fiyat olarak geçiyor hemde adb mi ne ondan yok bende araba için ehliyeti zar zor bekledim 4 gözle yaşım dolmadan yazıldım bide onla uğraşamam
sahibinden.comdaki motorların yarısından fazlasının yılı bilerek yeniş yazılıyor.2006 diye alıyorsun 1999 çıkıyor. 2004 Yamaha 9,9 için 2.200 lira fiyat uygun.Ama muhakkak görmelisin.Çok motor gördüm dıştan tertemiz görünüyor yani resminden bir geliyor yok segman kırık,yok conta yakmış,yok tıkanmış.Ama çok temizlerini de alabilyorsun.Tek tavsiyem görmeden çalıştırmadan almaman.
dıkkatli olun tekne yedekparcacom -sıtesınde ılanı bulunan 1397nolu ılanda 20hphonda serdar can tekırdag 0546 642 63 71 yazmaktadır ,yıne baska bır ılanda bu sefer baska bır ısımle 1272 nolu ılanla zeki eren 30hp yamaha Telefon 05466426371 Elazığ yazmaktadır .yıne baska bır ılanda ılan numarası 1156 nolu mercury ılanında karsımıza çankırılı satıcı anadolu motor osman seyit adıyla cıkmaktadır anadolu motor sanayii osman seyit 0534 6917376 0546 642 6371 Bulunduğu İl Çankırı -yıne baska bır ılanda 1056 ilan no ege zaıt ankara 20hp motora 3500tl ısteyıp 05419584727 noyu verıp baska bır sıtede tekne keyfi 15hp 4zamanlı yamaha3000 tl ısteyıp karsımıza busefer İlan Sahibi cemal gök Telefon 05466372987 05419584727 batman olarak cıkmaktadır bu numaralara dıkkat edınız ve kesınlıkle kapora yollamayınız BENDE YENİ MOTORUMU SATTIM IKI AYDAN BERİ 4 ZAMANLI MOTOR BAKIYORUM ARAŞTIRIRKEN DIKATIMI CEKEN HUSUSLAR ADAMLAR SİZE YAKIN ŞEHIRDE OLDUKLARINI ANLADIKLARINDA VE GELECEĞİNİZİ SOYLEDIGINIZDE YOK OLUYORLAR DIKKAT EDIN sahıbınden com en ıyısı yukarıdakı numaralarıda kopyalayınız elınızde bulunsun bence eger alacaksanız karakoyde orca dan alın sıfır mercury 4700 tl uzun saft 4 zamanlı faturalı ve sanırım mercury 5yılda garantı verıyor şimdiden hayırlı olsun
Selamun aleykum, Kiymetli arkadasim bazi motorlar dedigin gibi gucleri artirilabilir.Yalniz kataloglarini kontrol etmek lazim.Hepside artirilmaz.Mesela bir marka 112 c.lik bir motor yapar.Bu motoru 4 ve 5 hp motorlarda her seyiyle ayni kullanir.Bu yeterli degildir guc artirimi icin.Altinda hangi ebat`ta pervane kullanilacaginida yazmasi gerekir.Yani pervanede degisecek.Selamlar.