Merhaba arkadaşlar uzun bir süre yurtdışında iş için kaldıktan sonra ankaraya 3 gün önce geri döndüm uzun bir süre avlanamadım, 1 senedir hemen hemen işe giderken bayındır barajında bir bölgemi devamlı mısır ile yemledim geçen sene 11 kadife 1 sazan balığı yakalamıştım bu seferde 1 kere olsun cuma günü avlanmya gideceğim sizlere levrek hakkında soru sormak istiyorum ?? Bayındır barajında levrek yakalayan varmı?? varsa hangi bölgede ve genel olarak ne tür yemle çıkartıyorsunuz?? yardımcı olursanız çok sevinirim
abicim bayındıra sürekli giden biri oldugumdan yazı yazmak geregi duydum.bayındırdan su anda güzel küspeli oltayla sazan ve solucanlada kadife cıkıyo ama tek tükte olsa sudak oluyo sudak tuta bilmen için yavru balık yakalaman lazım yavru balıgın boyutu da serce parmagını gecmiycek.bayındırda levrek dip oltasına vuruyor 2 iyneli bir dip takımı iyi olur yavru balık bulamassan herhangibir balık etini filote cıkarıp ata bilirsin hayırlı avlar dilerim
Bayındır barajına bugün gittim 1 saat önce döndüm olta attığım bölgemde çok büyük sazanlar resmen benimle alay edercesine zıpladılar çırpındılar en az 6-8 kiloluk sazan bile görmüşümdür. Küspeli şamandıralı yaylı dip oltası hepsini kullandım yalnız solucan takamadım yoktu ve sonuç ne yazıkki olumsuz bir balık bile alamadım bu sene bayındırdan anlamadım ne oldu geçen sene iyi sazan kadife almıştım hamurla ama bu sezon pek kolay kolay bir daha uğramam levreğede canlı gümüş attım ama nafilr