Bayındır Barajı'ndaki son durum nedir?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında anfinindelisi tarafından paylaşıldı.

1. anfinindelisi

anfinindelisi mesut yılar

Merhaba, bu aralar Kayaş Bayındır Barajı'na giden var mı? Balık durumu nedir? Güvenlik balık tutulmasına izin veriyor mu? Bir de yine bu forumdan Akdere Derbent'te Dere boyu Göleti'nin olduğunu öğrendim, burayla da ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme: 1 Ağustos 2007
  2. yas_yasin

yas_yasin

Favori Kamış:
    OLTA TABİKİ YOK ÖYLE TIRIVIRI MIRIVIRI
    En İyi Avı:
    SAZAN VE YAYIN TAHMİNİ 5,5KĞ
    Bayındır barajı hk

Arkadaşlar Bayındır barajında sondurumun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Yine o kuzu kuzu aynalılar varmı yok insan oğlunun doğayı katletmesinden oradaki balıklarda nasibini aldımı?
    saygılar

3. anfinindelisi

anfinindelisi mesut yılar

Abi ben sordum kimse cevaplamadı ,pazar günü gittik yine de Bayındır Barajı' na. Gitmez olaydık. Balık tutmak imkansız birşey.Eskisi gibi değil,balık yok diyebilirim. Attığın oltanın yanında suya ayaklarını sokanlar, yüzenler, oltanın üstünden suyu köpürte köpürte geçen deniz bisikletleri, manasız bir biçimde suya taş atarak eğlenen vatandaşlarımız sayesinde mükemmel bir haftasonu geçirdik...Size de tavsiye ederim...:mad:

4. karababa62

karababa62 Murat KARADUMAN

Favori Kamış:
    malzemem yok
    Favori Makine:
    erma panther makine,albastar kamış
    En İyi Avı:
    sazan 800 gr,alabalık 500 gr.
    Akder derbent'te nereki? öyle bir gölet mi var ankara da?

5. turna_meps

turna_meps

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    74cm turna kesikköprü,6kg sazan(1990 eymir gölü),90cm yayın kızılırmak,80cm barakuda bodrum
    Şuan bayındır barajında sazan levrek kadife bulunuyor. 1 temmuzdan itibaren sazan sezonu açılınca özellikle hafta içi gidicek durumunuz varsa köprüye yakın ufak koy bölgeler var orda mısır küspesi ile kiloluk sazanlar alabilirsiniz şahit oldum kayaşlı delikanlılar 8-9 kiloluk sazna çektiler, kadife içinse kesinlikle yem olarak solucan kullanmalısınız temmuzdam itibaren solucanlı dip takımı kullanın istemediğiniz kdar kadife vurur oltanıza fakat 5-10 kiloluk sazanlar için küspe kullanmalısınız.

Levrek için ise köprünün ordan canlı gümüş balığı kullanın derim

Bayındır barajı eskisi gibi olmasada yinede çok çok büyük sazan barındırmakta levrek eskisine göre azaldı diyorlar ama balık yok demek yanlış olur...

6. karababa62

karababa62 Murat KARADUMAN

Favori Kamış:
    malzemem yok
    Favori Makine:
    erma panther makine,albastar kamış
    En İyi Avı:
    sazan 800 gr,alabalık 500 gr.
    Bayındıra iki gün önce gittim göl barajlıktan çıkmış bataklığa dönmüş durumda,etrafı sağolsun mangalcılarda bir güzel çöplüğe çevirmişler,pek balık tutabilene de rastlamadım,eğer şu kızılırmak suyunu burayada bağlayabilirlerse belki baraj gölü kurtulabilir...