Merhaba, bu aralar Kayaş Bayındır Barajı'na giden var mı? Balık durumu nedir? Güvenlik balık tutulmasına izin veriyor mu? Bir de yine bu forumdan Akdere Derbent'te Dere boyu Göleti'nin olduğunu öğrendim, burayla da ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Bayındır barajı hk Arkadaşlar Bayındır barajında sondurumun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Yine o kuzu kuzu aynalılar varmı yok insan oğlunun doğayı katletmesinden oradaki balıklarda nasibini aldımı? saygılar
Abi ben sordum kimse cevaplamadı ,pazar günü gittik yine de Bayındır Barajı' na. Gitmez olaydık. Balık tutmak imkansız birşey.Eskisi gibi değil,balık yok diyebilirim. Attığın oltanın yanında suya ayaklarını sokanlar, yüzenler, oltanın üstünden suyu köpürte köpürte geçen deniz bisikletleri, manasız bir biçimde suya taş atarak eğlenen vatandaşlarımız sayesinde mükemmel bir haftasonu geçirdik...Size de tavsiye ederim...
Şuan bayındır barajında sazan levrek kadife bulunuyor. 1 temmuzdan itibaren sazan sezonu açılınca özellikle hafta içi gidicek durumunuz varsa köprüye yakın ufak koy bölgeler var orda mısır küspesi ile kiloluk sazanlar alabilirsiniz şahit oldum kayaşlı delikanlılar 8-9 kiloluk sazna çektiler, kadife içinse kesinlikle yem olarak solucan kullanmalısınız temmuzdam itibaren solucanlı dip takımı kullanın istemediğiniz kdar kadife vurur oltanıza fakat 5-10 kiloluk sazanlar için küspe kullanmalısınız. Levrek için ise köprünün ordan canlı gümüş balığı kullanın derim Bayındır barajı eskisi gibi olmasada yinede çok çok büyük sazan barındırmakta levrek eskisine göre azaldı diyorlar ama balık yok demek yanlış olur...
Bayındıra iki gün önce gittim göl barajlıktan çıkmış bataklığa dönmüş durumda,etrafı sağolsun mangalcılarda bir güzel çöplüğe çevirmişler,pek balık tutabilene de rastlamadım,eğer şu kızılırmak suyunu burayada bağlayabilirlerse belki baraj gölü kurtulabilir...