Haftasonu balık olmadığını bile bile gene can sıkıntısından dayanamadım ve aldım oltalarımı önce bayraklı sahile gittim.levreğe atıyorum tabiki.bu mevsimde levrek ve kefalden başka bişi yok ortalarda.yem olarak sardalya kullanıyorum.bekledim ancak sonuç alamadım öğlene doğru orda tanıştığım bi balıkçı arkadaşada yerimi bırakıp karşıyaka tarafına gittim.Sonuç olarak bişi tutamadım.bostanlıdaki arabalı vapur iskelesinin karşısındaki balıkçı limanından deneme yaptım.ancak ordada balık yoktu. Daha sonra aldığım istihbaratları söylüyorum size 1-bayraklıda yerimi bıraktığım balıkçı arkadaş gece saat 23:00 ve 24:00 de toplam 3 adet levrek yakalamış.(attığımız yeri tüm orda avlananlar biliyor ve orası gerçekten levrek yapan bir avlak) 2-Bir diğer istihbarat ise gümüldürden geldi az önce (13/12/2006-13:05) tekneyle giden 4 arkadaş 4 adet irice mırmır tutmuş. Sonuç arkadaşlar.ya geceden sabahlayın bi sahilde levrek tutarsınız belki yada daha öncede dediğim gibi bu mevsimde tekne tekne tekneee... :) herkese rasgele... sevgiler...