Bayram Kaçamağı 17.11.2010

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında ufukdursun tarafından paylaşıldı.

1. ufukdursun

ufukdursun ufuk dursun

yogun olarak calısıtıgım ıcın bayram tatılını ayrı bı degerlendırmem lazımdı. ilk gun kurban vs sora buyuklerı mezarlıgı zıyaret nıhayatınde benım ıcın bayram 1 gun bıtcektı kı ole oldu. ılk gun sabah balıga gıdecegım ıcın butun malzemelerımı tek tek kontrol edıp hazırladım. hıc bıseyım eksık olsun ıstemedım. son zamanlar da duyumlar aldıgım yamula barajında guzel ala lar vurdugunu baya bereketlı yerler oldugunu sölemıslerdı. nıhayetınde sabah saat 4 sularında arabama yukledım butun malzemelerı ve yola cıktım safak atmamıstı havada bulut olmaması havanın guzel gecıcegıne ısarettı.keza öle de oldu. yoldan sıcak ekmek kayserılıler bılır reklam olmasın erkılet tarafında guzel bı yer var :D
    ekmegımı aldım eksıgım yoktu.

bu surec ıcınde daha yenı balık sevdasına dusucek bı kuzenım eslık ettı.yolda gıderken tabı domuzlar ve tilkilerde bıze eslık ettı. saat 5.40 da avlagımızza vardık. yamula barajının dadag koyu tarafına dusen bı yer dadag tünelı dıyım kaayserılıler anlar. kahvaltımızı yaptık ama suda kıpırdama yoktu dalga vs bu benı korkuttu. ben yamula barajında affınıza sıgınarak sunu kesfettım. dalga olmadıgı zaman gumus acıkta oluyor alabalk kolay avlanıyor.ama dalga olunca gumus kıyıya vurdugu ıcın alabalık ta mecburen acıktakı herseye atlıyor meeps tuglu yemler rapala vs. nıhayetınde gram dalga yoktu. oltalarımızı atmaya basladık kuzenıme acemı sansı bı tane vurdu ve o gorgemlı vucudunu suyun ustunde sıcrayarak gosterdı kuzenım cok heyecanlanmıstı nedeyse aglıcak ama gzuel bı alaydı baya bı cektı ben karısmadım tabı yanlıslarını soluyordum nasıl cekmesı gerektıgını ama korkudugum oldu kıyıya yaklasık bı 5 metre kala sudan yarım metre dısarı sıcrayarakagzından mepps i sıyırdı ve suda kaybolup gıttı. meeps le hıc alabalık vurmadı bana desem yalan solemem. sonra aklıma RIFAT abımın(point.shot ) bana rapala ıle avlandıgını solemesı geldı hemen 5cm gumus rengı rapalamla bı kac deneme yaparken mukemmel bı vurus ve kalamamın cızırtısı barajı ınletıyıordu. bı kac dakıka balıkla ugrastıktan sorna balıgı cıkardım. ve uzun zamandr bekledıgım o hazzı yasadım. arkasından aksam 4 de kadar durmadan rapala ıle denemeler yaptım ve 6 parca tuttum 2 parca cok kucuktu onları bıraktım. kuzenımde 3 parca tuttu. öle mutlu bı gun gecırdık allah herkese bole avlar kısmet etsın kafa şişirdiysem kusura bakmayın allahın ıznıyle bayramın son gunu de gıdıcez yıne sızlerle paylasıcam allaha emanet olun

herkese rast gele ...

Son düzenleme: 18 Kasım 2010
  2. reddeck

reddeck Ümit

Süper av olmuş darısı bize :)

3. ufukdursun

ufukdursun ufuk dursun

inş

inş kardesım tşk ederım :D

4. yakkar75

yakkar75 hakan

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    Çipura 650 gr
    Güzel av olmuş tebrikler

5. ufukdursun

ufukdursun ufuk dursun

...

tşk ederim saolun

6. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler Ufuk. Güzel avlarının devamını dilerim.

7. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler ufuk harika alalar :D ellerinize sağlık

8. Oltacıselim

Oltacıselim Selim Kanbur

En İyi Avı:
    Eşkina / Kiloluk Eşkina ve Kiloluk İskorpit
    Maşşallah bayramı bayram yapmışsın Kurban edileblecek boydalar :):) ikihisse gider bunlara :):):)

9. ufukdursun

ufukdursun ufuk dursun

...

tşk ederım hepınıze saolun :)

10. karavaki

karavaki mustafa sarıtaş

evet çok güzel av tebrikler kardeş

11. onurSah

onurSah onur

selavat getirip kesseydinizorda abicim :)

12. Oltacıselim

Oltacıselim Selim Kanbur

En İyi Avı:
    Eşkina / Kiloluk Eşkina ve Kiloluk İskorpit
    İslami usüllere uygun kesmişlerdir eminim :) bu arada makinan güzelmiş :) çektiğin fotolara bakabileceğimiz yer varmı :)

13. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Oh be !
    Aksama kadar av raporu bekledim,hele sukur bir av raporu :)
    Tebrikler ve cok tesekkurler paylasim icin.
    Tadini cok begendigim baliklardan bir tanesidir ala.
    Afiyetle yersiniz insallah :)
    Rastgele...

14. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Tebrik ederim şu tatlısu avlarının neredeyse bittiği raporlarının kesildiği günlerde böylesine güzel bir av ile karşımıza çıkmanız beni çok mutlu etti nice büyük avlara Rastgele

15. ufukdursun

ufukdursun ufuk dursun

...

valla fotograf makınesı degıl telefondan cektı kuzen herkese yenıden tşk ederım bbugun gece 4 de yıne aynı yere gıdıyorum ınsallah hayatımın trofesını yakalayıp burdan sızınle paylasırım :D

16. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bunlardan daha güzelleriyle gelirsiniz inşallah. Tebrik ederim Ufuk.

Sahtenin modeli/cinsi nedir? Dalga geldiğinde mi alındı balıklar? Teşekkürler, her daim rastgele.:)

17. ufukdursun

ufukdursun ufuk dursun

rapala pelicanın 7cm lıgı aslında ılk rapala ıle avımdı. evet dalga cıktıgında gumusler kıyıya vurdugu ıcın acıkta ne atsanız sansınız cogalıyor tabı kısmet bugun kı avımızda guzel oldu bı kac saatten rapor hazırlıcam hepınıze rastgele...