Bayramın aileler ile geçirilen ilk bir kaç gününden sonra,dokuz günlük bayram sıkıcı olmaya başlıyor.Her doga sever gibi kaçaçak bir yerler aramaya başlıyorsunuz, balık burada bahane oluyor.işte bizim İSTANBULA yaklaşık 100km mesfade dogaya sıgındıgımız 3 günlük sıgınagımız.(Balıgı biz yakalamadık yan çadırdaki arkadaşlar yakaladılar ,ancak biz tutmuş kadar sevindik.)İnşallah bir gün bizde böyle bir balık yakalarız.
Bayram tatilini iyi değerlendirmişsiniz..Manzara ve doğa mükemmel..İnşallah birdahaki sefere bu güzelliği balıkla tamamlarsınız..
Bu güzel temenni için teşekürler.Balık avlamayı ögrenmek için balık avlamaya gitmek gerekli biz şimdilik bunu yapıyoruz.Bu sitede arkadaşlıklar kurup ustalardan birşeyler ögrenebilirsek ne mutlu bize.
murat abi slm bi bak benim resimlere hatırlayabilecekmisin beni karşıdaki çadırdan koymuşsun benim yayını resimlere bu arada avlağı tanımadığın kişilerle paylaşmamanı tavsiye ederim
doğa çok güzelmiş benim gibi gitmek isteyen arkadaşlar olabilir yerin neresi olduğunu yazarsanız ve tarif ederseniz oradaki temiz havadan bende faydalanmak isterim
Aydın kardeşim senin ile tanışıp konuştugumuzu,sohpet ettigimizi gayet iyi hatırlıyorum.Amacım balıgını sahiplenmek asla olamaz,makina ile yanına gelip fotograf çekebilirmiyim diye izin istemiştim hatırlarsan.Konunun açılış kısmında da balıgı biz tutmadık yan cadırdaki arkadaşlar tuttu kendimiz tutmuş kadar sevindik diye yazdım.Avlak ve balıgın ile ilgili 275 adet fotgraf cekmişiz istersen sana bir cd yapıp gönderebilirim.Aynı yere gidecegin zaman haber ver beraber gidelim mutlaka sizlerden ögrenecegimiz çok şey vardır.Saglıcakla kal.