Bayram Tatili (balık bahane tatil şahane )

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında markopasa tarafından paylaşıldı.

1. markopasa

markopasa murat köksal

Bayramın aileler ile geçirilen ilk bir kaç gününden sonra,dokuz günlük bayram sıkıcı olmaya başlıyor.Her doga sever gibi kaçaçak bir yerler aramaya başlıyorsunuz, balık burada bahane oluyor.işte bizim İSTANBULA yaklaşık 100km mesfade dogaya sıgındıgımız 3 günlük sıgınagımız.(Balıgı biz yakalamadık yan çadırdaki arkadaşlar yakaladılar ,ancak biz tutmuş kadar sevindik.)İnşallah bir gün bizde böyle bir balık yakalarız.

2. Bayram tatilini iyi değerlendirmişsiniz..Manzara ve doğa mükemmel..İnşallah birdahaki sefere bu güzelliği balıkla tamamlarsınız..:)

3. markopasa

markopasa murat köksal

Bu güzel temenni için teşekürler.Balık avlamayı ögrenmek için balık avlamaya gitmek gerekli biz şimdilik bunu yapıyoruz.Bu sitede arkadaşlıklar kurup ustalardan birşeyler ögrenebilirsek ne mutlu bize.

4. aydin_1564

aydin_1564 AyDıN KuRTuLuŞ

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg sazan 2 kg
    murat abi slm bi bak benim resimlere hatırlayabilecekmisin beni :D karşıdaki çadırdan :D koymuşsun benim yayını resimlere :D :D
    bu arada avlağı tanımadığın kişilerle paylaşmamanı tavsiye ederim

5. cranberries666

cranberries666

doğa çok güzelmiş benim gibi gitmek isteyen arkadaşlar olabilir yerin neresi olduğunu yazarsanız ve tarif ederseniz oradaki temiz havadan bende faydalanmak isterim

6. muratsivri

muratsivri murat sivri

En İyi Avı:
    turna
    bayramda yapılıcak en güzel şey valla :))

7. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    güzel zaman geçirmişiniz :)
    paylaşım için teşekkürler:)

8. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Paylaşım için teşekkürler

9. markopasa

markopasa murat köksal

Aydın kardeşim senin ile tanışıp konuştugumuzu,sohpet ettigimizi gayet iyi hatırlıyorum.Amacım balıgını sahiplenmek asla olamaz,makina ile yanına gelip fotograf çekebilirmiyim diye izin istemiştim hatırlarsan.Konunun açılış kısmında da balıgı biz tutmadık yan cadırdaki arkadaşlar tuttu kendimiz tutmuş kadar sevindik diye yazdım.Avlak ve balıgın ile ilgili 275 adet fotgraf cekmişiz istersen sana bir cd yapıp gönderebilirim.Aynı yere gidecegin zaman haber ver beraber gidelim mutlaka sizlerden ögrenecegimiz çok şey vardır.Saglıcakla kal.