Bayramda 4 Sinarit

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında aygunbasarir tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Aygün abi,

Sözlerim “sitem” sayılmış oysa sitem değildi. Ve belki hakikatin ayan beyan olması için dile getirilmesi gerekenlerdi.

Ayrıca “bahane” demişsiniz; terazi yoksa yoktur, ne önemi var? Terazi, öncelikle insanın vicdanıdır öyle ya.

Şayet istenirse gramına varana değin miktar belirtilmeyip düz hesap limit dahili bir av günü olduğu da söylenebilecekken, neyse olanın beyan edilmesi de şahsınızca olaya hassas ve dürüstçe yaklaşıldığının göstergesidir.

İfadelerimi sorgu-karalama nevinden saymayıp, iyi niyetle cevaplamanız büyük incelik. Teşekkür ederim, sağlıcakla nice gözaydınlığı av günlerine inşallah.:)

2. aygunbasarir

aygunbasarir aygün

En İyi Avı:
    sarıkuyruk akya,35kg,155cm
    Sevgili Aret,yaklaşımına teşekkürler. Haklısın,bu mesajı yazabilmek tanrının iki ayrı lutfu.Şansının hep yanında olması temennisi ile...

3. aygunbasarir

aygunbasarir aygün

En İyi Avı:

Orhan Ağbicim tekrar merhaba,ben senin hem iyi kalbine hemde muhteşem ağabeyliğine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Tahir istanbulda,çarşamba günü Saros a dönecek.Birimiz diğerinde kalacağı için seni arar karşılıklı kararlaştırırız.
    Muhakkak görüşmek dileği ile... Aileye gitmeden önce sevgiler.

4. aygunbasarir

aygunbasarir aygün

En İyi Avı:
    Çok teşekkür ederim,inşallah size daha büyükleri nasib olsun.

5. aygunbasarir

aygunbasarir aygün

En İyi Avı:
    Hepimize şanslı avlar,balıklar olması dileği ile...

6. aygunbasarir

aygunbasarir aygün

En İyi Avı:

Sevgili M.Nuri kardeşim yaklaşımına teşekkürler.Gönlünden geçen favori avın inşallah D.A.M & Shimano işbirliği ile hakikat olsun,sepetine dolsun.Ülkemizin en güzel şehirlerinden birinde yaşayan Nuri kardeşimizin hayal gücünün de dar olduğuna beni kimse inandıramaz.Eğer senin hayallerindeki yayın balığı 5 kg den
    küçükse onu salman lazım, bencede sal.O cinsin trofe klasmanını ben tahmin ediyorum sen ise biliyorsundur.Hayallerinle,sirkülerin takdiri ihalesi arasında yaşayacağın tatlı hizipleşmeden bizi de mahrum bırakmayacağına eminim.
    Tüm melekler yanında olsun.Senin de beni yanlış anlamaman dileği ile...
    Aygün Başarır

7. harun61

harun61 harun

Tebrikler Aygün Abi.
    Harika balıklar yakalamışsınız, afiyet olsun.
    Geçirdiğiniz kaza için de geçmiş olsun diyorum. sağlık olmadan hiç bir şeyin anlamı kalmıyor.

8. aygunbasarir

aygunbasarir aygün

En İyi Avı:
    Teşekkürler Harun,çok güzel avlar yapman dileği ile,Rastgele...