herkese selam . bayramda assostaydım ancak sadece 2 gün kalabildim . onun için pek bereketli olmadı ( fırtına ve dalga 2. gün herhangi birşey yapmaya izin vermedi ) bu iki mırmırı bildiğimiz dip takımı ile aldım 7 numara mustad sinek iğne 50 gram kurşun. zargana ise takımı çekerken atladı ve gırtlağına kadar yuttu iğneyi onun için kurtaramadım. çanakkalede tekneyle lüfere gittik ancak makinemi götürmedim . bu ara burası inanılmaz lüfer yapıyor. biz akşaüstü 4ten 8e kadar ancak 9 tane aldık ama gece daha iyi diyorlar. ( misafirim vardı ve çok üşüdü malum deniz üstü ve bir de çanakkale poyrazı ) ama biz geceyi bekleyemedik. herkese rastgelsin ..lüferler 4ü 1 kilo gelenlerdendi.
Assos şu an gitmek ve görmek istediğim ilk yer. Hep merak edeiyordum ama bu sitede av resimlerini vs gördükten sonra... İlk fırsatta gideceğim sanırım.
Tebrikler güzel av. Balık tutmanan güzel yanı zaten hem manzaraya bakacaksın hemde balığını tutacaksın.Varmı bunun gibi başka bir zevk
eline sağlık cevahir az ve oz olmus, balık avının bence en gusel yanı da budur, az balık ama temiz balık tebrikler afiyet olsun
Aynen dediginiz gibi valla. Manzaranin büyüsünden etkilenmemek elde degil ( foto da olsa ), bir de birebir o ani yasadigini düsün .
cevahir paylaşımın için teşekkürler anlattığın lüferlerin boyu gayet güzel olmalı inşallah en kötü avın onlardan olur tabaktaki mırmırlarda harika görünüyor elerine sağlık en iyi avlar rastgelsin inşallah
teşekkürler . artık kuşadasına döndüm. bundan sonra buralardan paylaşım yapacağım . cevap yazan tüm arkadaşlarıma ve abilerime sevgiler saygılar...
lüfer mi???? ben 2 gün boyunca orda lüfere attım kıyıdan ama hiç bir şey gelmedi..bi tek şansa lüfer oltasına babalardan bir zargana geldi o da denizin bana hediyesi oldu
çiçek bekledim ama sen gelmeyince dedim herhalde istanbulda kaldı... zargana ben de aldım assosta takımı toplarken atladı yeme ... lüferleri ise ç.kalede kepezaltı denilen yerde tekneyle tuttuk ...
Hmm çünkü assos tarafınlarında yokmuş sanırım lüfer bu aralar.. 2 gün boyunca dediğim bayramdan önce gitmiştim o zaman lüfere atmıştım. Ya sorma ya gelmeyi çok istedim ama ailem istanbula gelmişti evde su borularını falan her şeyi boşaltmışlar etmişler gitsem bile kalacak yerim yoktu oyüzden gidemedim ya
neyse assosta pek balık yoktu zatii... ama levrek resmen düşman çatlatmış küçükkuyuda . arabayla hangi balıçıya gitsem 5 6 kg dan aşağıya balık yoktu...