Selam sevgili dostlar, Öncelikle mübarek Ramazan bayramınızı tebrik eder siz ve aileniz hakkında hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim. Yeni yine yeniden bir alabalık av raporuyla karşınızdayım. Bu sefer hedefimde hırçın bir kanyondaki güzel berrak bir derede Rabbimizin bize hediyesi kraliçeler vardı. Kanyonun zorlu oluşu etrafındaki kayaların ise son derece kaygan oluşu nedeniyle Oğlum Talhayı götürmeme kararı almıştım. Onun bu sefer ki ısrarları fayda etmedi. Sahurdan önce 1.5 saatlik bir uyku çekip sahur sonrası düştüm yollara. Saat 05:30 da oltamı hazırlamış yeni makinam shimano symetre yi denemeye başlamıştım bile. Bu güzel deredeki balıkların ilk gördükleri parıltının meppsimin parıltısı olmasını istiyordum. Mükemmel bir şelale önünde ilk balığımı kandırmıştım balık suyun içinde biraz gezinip kalama alsada kenara çıkmıştı. Aksiyon kameram bu güzel görüntüyü kaydetmişti. Karışladığımda yeterli büyüklüğe sahip olduğunu gördüm ve alıkoydum. Başka bir güzeli ise uzak bir atışta meppse üçüncü saldırışında anca dışarı aldım. Dere kenarındaki kayalar ve taşlar gece serpiştiren yağmurun da etkisiyle adeta buz pisti gibiydiler . Çok fazla dikkat etmeme rağmen iki defa ayaklarımın altı gökyüzünü gördü kafa kamerası bir tarafa kamış bir tarafa ben sırt üstü yere . Saatler ilerledikçe eğilip bükülememeye başlamıştım sanırım belim darbe almıştı . Aksiyon kameramın şarjı bitmişti güzel bir gölette cep telefonunu kurup kayda aldım güzel bir benekli daha kandırdım. ikincisini ise kenara alıp salamadan o kendini kurtardı. Artık yeter deyip arabanın yanına ulaşmak için yürümeye başladım. Aman yarabbi çektiğim acının haddi hesabı yoktu belim çok kötüydü. Yolda fasulye çomağı gibi dimdik yürüyerek arabanın yanına ulaştım. Yolda dönerken suyun güzelliğini görünce belimin acısına aldırış etmeden bir iki tane de tatlı su kefali kandırmak için biraz daha at çek yaptım, resimdeki güzel kasnayı kandırdım. 45-50 cm lik kasnaların olduğu bir mera keşfettim. İnşallah bir daha ki avımda sabah erken gidip onları kandıracağım. Sizi bu avdaki güzel resimlerle baş başa bırakıyorum . Videoyu da hazırlayıp en alta link olarak ekledim. Bir daha ki ava kadar sağlıcakla ama balıkla kalın. Video linki: https://youtu.be/dDY8acYLyII DSC_0999 by birol Tangut, on Flickr DSC_1001 by birol Tangut, on Flickr DSC_1002 by birol Tangut, on Flickr DSC_1006 by birol Tangut, on Flickr DSC_1009 by birol Tangut, on Flickr DSC_1011 by birol Tangut, on Flickr DSC_1013 by birol Tangut, on Flickr DSC_1014 by birol Tangut, on Flickr DSC_1015 by birol Tangut, on Flickr DSC_1016 by birol Tangut, on Flickr DSC_1030 by birol Tangut, on Flickr DSC_1031 by birol Tangut, on Flickr DSC_1032 by birol Tangut, on Flickr DSC_1034 by birol Tangut, on Flickr DSC_1035 by birol Tangut, on Flickr DSC_1038 by birol Tangut, on Flickr DSC_1042 by birol Tangut, on Flickr DSC_1044 by birol Tangut, on Flickr DSC_1049 by birol Tangut, on Flickr DSC_1050 by birol Tangut, on Flickr DSC_1054 by birol Tangut, on Flickr DSC_1055 by birol Tangut, on Flickr DSC_1057 by birol Tangut, on Flickr DSC_1058 by birol Tangut, on Flickr
Seninde bayramın mübarek olsun abi. En baştaki yakışıklı ve yüzgeci benekli olan ala, yusufçuk, çiçekler cennet gibi maşallah söylenecek söz yok. Bu güzelliğe dayanamayıp durmadan av raporu atıyosun zaten. Daha iyileri nasip olur inşallah
Çok teşekkür ederim Ahmet kardeşim, Hakikaten öyle dayanamıyorum Bak şimdi yine aklıma getirdin yarın ben bayram balığı tutmaya giderim Daha güzellerine daha güzel ortamlarda rastgelmen dileğiyle...