Bugün kankamla bebekten tuttuğumuz balıklar. Kefali ben tuttum sonra lüfere attık ama olmadı. Lüferide tutarsam balıkçı oldum diycem.
Yorucu ama bir o kadar keyifli Valla çapı mapı önemli değil, Bu aralar denizde pek bişe yok. Güzel bir akşam yemeği oldu bu kıtlıkta !
Anladığım kadarıyla sen bizim tuttuğumuz balıklarlardan pek haz etmiyorsun. Biz tutarken çok eğlendik. Umarım hep bu tür kendi çapımızda ki avlar bizi hep mutlu eder sonsuza dek balığa gideriz
Mutfak lavabosu dekorunu görünce bir an balıkları kendim tutmuşum gibi hissettim (Malum benim de en çok kullandığım arka plan ) Eminim zevkli bir av olmuştur. Kefaldeki dudak da Angelina Jolie'deki dudağı sollar
Öncelikle hoşgeldiniz... Daha sonra sizi tanımamız açısından imza ayarlarınızı yarsanız seviniriz.. Ayrıca tutulan balıklarda bazen boy, bazen kilo bazende adet sınırlaması mevcuttur. Bunun içinde sitemizin ana saydasında bulunan 37/2 nolu sirkülerimizi gözden geçirirseniz seviniriz... Sevgi ile kalınız... Balıkavi.net Yönetimi
Angelina Jolie benzetmen süper ama bizim starımız daha doğal. Mutfak lavabosu konseptine görüntü yönetmeni karar verdi, yani bu prof bir çalışmaydı beğendiğine sevindim. Yakında çok daha iyi çalışmalarla karşınızda olacağız.
semih abi çok güzel bi av yapmışsın inşallah istediğin gibi şöyle güzel bi lüferde yakalarsın rastgele abicim
Semih niye haz etmiyim ya ne güzel yakalamışsın işte hava souk diye ben balığa bile çıkmıyorum kaç gündür yaw
tebrikler eglenceli olmustur benim 1 haftalik tatilim vardi ama hava dolayisiyle bir kac gun cikabilim gecen hafta ve dogru durust balik alamadim