Her ihtimale karşı, hani bir yanlış anlaşılma olmaması için, düğümsüz deyince, o düğüm bir başka misina ile beden üzerine atılıyor, yani bedende düğüm yok. Bunu biliyorum, ama ben bu düğüm de olmasın istiyorum diyorsan . Ben de bunu çok denedim, aslında yok birbirimizden farkımız... Rasgelsin
Neyse biz Sedat Bey le hikayeyi mutlu sona bağladık, Gökten üç elma daha düştü, vs.vs... Herkeze rasgelsin
Bende Ersan Bey in şahsında konu ile ilgili görüş ve bilgilerini sunan arkadaşlarıma saygılarımı sunarım. Herkese bol bol bereketli avlar diliyorum. Bu gece rahat uyuyabilirim.
elmalardan biz de nasiplensek.. nasıl tatlıya bağlandı valla serüvenin sonunnu merak ediyorum.. hatta bişey de sormak istiyorum.. başka bir yerde boncuklardan sonra metal küçük boruların misinadan geçirilip pense ile sıkılarak hazırlandığını görmüştüm.. bu durumda merka ettiğim bedenin zayıflaıp hasar görmesidir.. teşekküşer
ilgiyle selamlar sonucu ilgiyle izledim ve okudum.bu benimde sorunumdu. ben hazır satılan T lerden hallettim. remixon marka. ama bende işi düğümle çözdüm.sonuçta. emeğinize ağzınıza sağlık.
Selam Vehbi, Nasıl tatlıya bağlayalım, Sedat stoper düğümü atmamakta ısrarlı, ben attırmakta. Bir İtalyan balıkavı kanalında sadece boncukların bedene 2k ile yapıştırıldığını izlemiş, aynısını yapmaya karar vererek çıkmış yola ama, ne kadar yapıştırırsa yapıştırsın, biraz zorladığında boncuk yerinden sıyrılmış. Nasıl olur, nasıl olur, aklıma dam ın şamandıra stoperleri geldi, onların plastik cinsinden kaynaklanıyor sanırım, japon ile bedene yapıştırıldığında resmen oraya kaynıyor, bir ihtimal benzer cins plastikten imal edilmiş bir boncuk, sıradan hepimizin biryerlerde karşılaştığı bir boncuk değil, kaldı ki İtalya bu sörf balıkçılığının uygulama olarak ta, ürün olarak ta merkezi sayılabilir, onlarca çeşit boncuk vs. ürünleri var, bu da yeni ürünlerden birisidir ( belki ) kararını oy birliği ile alarak, stoper düğümü ve yapıştırıcı marifeti ile yola devam kararı aldık ( şimdilik ).... Bahsettiğin pense ile sıkıştırılan stoper, senin de söylediğin gibi 0,22-0,25 lik bedenleri zayıflatma, örseleme açısından rizikolu ve normalde kullanılmaz, tavsiye de etmem zaten. Ancak çok ağır takımlarda, veya çelik bedenlerde ilişkilendirmek için kullanılır. O takımlarda da bizim boncuk ve yapıştırma düğümler işe yaramaz. Kabaca hikaye bu Vehbi.. Bu hikayeden çıkarılacak ders vs.vs. Sevgiyle kal, rasgelsin.. Bu boncuk kombinasyonlarını, renkli, türkçe, sinemaskop, detaylı, fotoğrafları ile anlatsam iyi olacak, şu balıksız günleri verimli geçirmiş oluruz...( diye planlıyorum )
sagıdeger ustam. üşenmemiş yazımşsın.. çok teşekkürler.. sağol varol.. aydınlatıcı mesajlarını bekliyoruz (hazıra fazla alıştık valla ) saygılar