beden yapmak için

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında seymensedat tarafından paylaşıldı.

1. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    century TTR 14 ft - daiwa prime caster surf 450
    Favori Makine:
    abu chrome rocket 6500 CT - Abu Ambassadeur 7000I C3 CT Mag
    Her ihtimale karşı, hani bir yanlış anlaşılma olmaması için, düğümsüz deyince, o düğüm bir başka misina ile beden üzerine atılıyor, yani bedende düğüm yok. Bunu biliyorum, ama ben bu düğüm de olmasın istiyorum diyorsan :confused: . Ben de bunu çok denedim, aslında yok birbirimizden farkımız...:D

Rasgelsin :)

Son düzenleme: 12 Ocak 2009
  2. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Ersan cım 0535 280 80 31 i çaldırmanız yeterli slm.

3. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Neyse biz Sedat Bey le hikayeyi mutlu sona bağladık, Gökten üç elma daha düştü, vs.vs...:D :D :D

Herkeze rasgelsin :)

4. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Bende Ersan Bey in şahsında konu ile ilgili görüş ve bilgilerini sunan arkadaşlarıma saygılarımı sunarım. Herkese bol bol bereketli avlar diliyorum. Bu gece rahat uyuyabilirim.

5. vehbi

vehbi Vehbi

elmalardan biz de nasiplensek.. :)
    nasıl tatlıya bağlandı valla serüvenin sonunnu merak ediyorum..
    hatta bişey de sormak istiyorum.. başka bir yerde boncuklardan sonra metal küçük boruların misinadan geçirilip pense ile sıkılarak hazırlandığını görmüştüm..
    bu durumda merka ettiğim bedenin zayıflaıp hasar görmesidir..
    teşekküşer

6. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    ilgiyle

selamlar sonucu ilgiyle izledim ve okudum.bu benimde sorunumdu. ben hazır satılan T lerden hallettim. remixon marka. ama bende işi düğümle çözdüm.sonuçta. emeğinize ağzınıza sağlık.

7. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Selam Vehbi,

Nasıl tatlıya bağlayalım, Sedat stoper düğümü atmamakta ısrarlı, ben attırmakta.:D

Bir İtalyan balıkavı kanalında sadece boncukların bedene 2k ile yapıştırıldığını izlemiş, aynısını yapmaya karar vererek çıkmış yola ama, ne kadar yapıştırırsa yapıştırsın, biraz zorladığında boncuk yerinden sıyrılmış. Nasıl olur, nasıl olur, aklıma dam ın şamandıra stoperleri geldi, onların plastik cinsinden kaynaklanıyor sanırım, japon ile bedene yapıştırıldığında resmen oraya kaynıyor, bir ihtimal benzer cins plastikten imal edilmiş bir boncuk, sıradan hepimizin biryerlerde karşılaştığı bir boncuk değil, kaldı ki İtalya bu sörf balıkçılığının uygulama olarak ta, ürün olarak ta merkezi sayılabilir, onlarca çeşit boncuk vs. ürünleri var, bu da yeni ürünlerden birisidir ( belki ) kararını oy birliği ile alarak, stoper düğümü ve yapıştırıcı marifeti ile yola devam kararı aldık ( şimdilik )....:)

Bahsettiğin pense ile sıkıştırılan stoper, senin de söylediğin gibi 0,22-0,25 lik bedenleri zayıflatma, örseleme açısından rizikolu ve normalde kullanılmaz, tavsiye de etmem zaten. Ancak çok ağır takımlarda, veya çelik bedenlerde ilişkilendirmek için kullanılır. O takımlarda da bizim boncuk ve yapıştırma düğümler işe yaramaz.

Kabaca hikaye bu Vehbi.. Bu hikayeden çıkarılacak ders vs.vs.:D :D

Sevgiyle kal, rasgelsin..:)

Bu boncuk kombinasyonlarını, renkli, türkçe, sinemaskop, detaylı, fotoğrafları ile anlatsam iyi olacak, şu balıksız günleri verimli geçirmiş oluruz...( diye planlıyorum )

Son düzenleme: 13 Ocak 2009
  8. vehbi

vehbi Vehbi

sagıdeger ustam.
    üşenmemiş yazımşsın.. çok teşekkürler..
    sağol varol.. aydınlatıcı mesajlarını bekliyoruz :) (hazıra fazla alıştık valla :))
    saygılar