Bir ağebeyim kullanıyor memnun ama biraz ağır diyor sanırım kafa ar-c değil harika atışlar yapılabilir bu kafayla hihi ,aleti ağır kurşun rapala da kullanacaksanız bakımlarını aksatmayın.. Güle güle kullanın..
Ceyhun kardesim, shimano 2010 katalogunun 36. sayfasında ilgili urun gorseli, 39 sayfasında da aynı sınıf urunlerinin teknik ozelliklerini iceren cizelgesi var. Internetten ""shimano 2010 katalogu"" dersen gorup indirebilirsin.
Hemen bakıyorum Teyfık abı kusura bakma devamlı soruyla boguyorum senı soyle bısey dıyecegım o dedıgınız yaga baktım 20 25 TL cıvarında bısey degıl fakat abımın motosıkletının zıncırıne surdugu yaglar var ılk sıkarken beyazımsı bısey cıkıyo daha sonra kuruyo ole bısey kullnamaua kalksak olurmu sızce sadece fıkır babında soruyorum... Saygılar
Sitedeki tum bilincli arkadasların onerisi WURTH 2000 HHS. Denenmisi varken ne oldugunu bilmedigin ve farklı kullanım amaclı urunleri denemenin bir anlamı olmaz. Yoksa 1 tl.ye satılan makina yaglarıda var.Randımanlı olsa herkes onu kullanır. Sen Tevfik abini dinle ve koy setinin icerisine WURTH 2000 HHS yi.Kullanırkende cok fazla sıkma. Bir defa "" FIS "" desin yeter.