arkadaşlar , daha yeni üye oldum, bu konu hakkında başlık açılmıştır ama bulamadım, bende yeniden başlık açtım, 4.60 mt boyunda sıfır fiber tekne aldım, faturaları mevcut, fakat 96 model 25 hp johnson motorum var ve faturası yok, denizcilik müsteşarlığına gittim ve faturası olmadan kayıt ettiremezsin deyip kestirip attılar, lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım ediniz, çok zor durumdayım, yardımlarınızı bekliyorum.
bir arkadasının sirketi varsa gidiyosun ona satmıs gibi işlem yapıyosun sonra kdv sini ödeyip ondan geri satınalıyosun faturasını kestiriyosun olay bu kadar
teşekkür ederim, şirketi olan arkadaşıma nasıl satış yapacağım, bu konu hakkında birazdaha açıklama yaparmısınız.?
Sayın Peyami ; Öncelikle bulunduğunuz yerin liman başkanlığına gider ve durumu izah ederseniz size sahiplik belgesi adında bir belge vereceklerdir. Bu belgeyi alıp doldurup bulunduğunuz mahalle muhtarlığına iki şahitle beraber imzalatmanız gerekiyor. Bu belgeyi fatura yerine kullanıyorsunuz ve kaydınızı yaptırıyorsunuz...
liman başkanlığına gidip sahiplik belgesi al doldur iki şahit bir muhtar tamamdır. motorun ötv'sini maliyeye yatırıp kaydettirebilirsin
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz. İmza ayarlarınızı buradan düzenleyerek, isim, doğum tarihi, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi yazmanızı rica ederiz. Teşekkürler ve keyifli paylaşımlar...
Profilimi düzenledim, bu site gerçekten süper bir siteymiş, bu konuda yardım bulabileceğimi hiç sanmamıştım fakat anında yardım geldi, bilgileriniz için teşekkür ederim.