Vedat amcam.evinde tam balıkçı birinin evi gibi vallah imrenirim böyle evlere hep kediler de varmış oh oh o evin önünde oturup manzaraya karşı çayı yudumlaıp.olta bağlaması ne keyifli olur güzel paylaşımın için teşekkürler abi..devamını bekliyoruz...
Çok sevgili ve değerli Vedat abi görüşmeyeli nerdeyse bir ay olacak. Seninle yaptığımız av ve muhabbetlerin tadı bir başkaydı.Gerçi o zaman bize gökçeadaya yerleşme fikrini ve nedenlerini madde madde anlatmıştın zaten ama her halde daha tam olarak gerçekleştirmedin bu işi.Bizse en kısa zamanda tekrar gelmek için fırsat arıyoruz.Bu güzel videolar tam olarak nerede ve nezaman yayılanacak acaba?Zaten söylemeye gerek yok her avınız bir belgesel.Süpersin abim avların daim olsun.Ve senin olan sözünle bitiriyorum.Sevgimle kal
Sevgili Murat İlgi ve yorumuna teşekkür ederim.Devamını çekmeye bu ay ortalarında başlayacağız. Ne zaman yayınlanır net bilmiyorum ama sonunda güzel bir şeyleri ortaya koyacağımıza inanıyorum. Sevgiler
Sağol sevgili İlyas. Dedeliği halen kabul etmemeye çalışan ama görüntüsü bal gibi dede olan birisiyim. Yüce allahın sanada gölündeki herşeyi vermesini diliyorum. Sevgiler
Sevgili Volkan İlgi ve yorumlarına teşekkür ediyorum. Çekimlerin 5 veya 6 bölümünü hallettiğimizde,yayına verebileceğimizi zannediyorum. Lütfen hiçbir kimse benim maddi maddi menfaat karşılığında bu işlere girdiğimi sanmasın. Bana sağlanan olanak,gönlümce muhtelif yörelerde ve avlaklarda avlanabilmemin sağlanmasıdır. Profesyonel yönetmen ve kameramanlar sayesinde çekimlerimizin kalitesi arzu edilen düzeyde olacaktır. İnşallah mahcup olmam. Çok çeşitli sahteler kullanmaktayım.İşaret ettiğin gibi İma komomo slim ve yo-zuri crystal minnow sahtelerine geldi melanurlar. Arzum bu sezon size yakın yörelerde levrek kovalamaktır. Dün ünlü levrek atçek ustası Hüdayi Tan kardeşimle birlikteydim.Assos Kadırgada bulunmakta şu an.İlk fırsatta onu kendi meralarımada götürmeye niyetliyim. Sanırım seninlede birlikte olta sallama imkanım olur.Hem güzelce sohbetlerdede bulunuruz.Böylece beni daha yakındanda tanırsın. Sevgimle kal
Haklısın sevgili Mehmet.Üstelik çokda heyecan duymaktayım,tıpkı yeni olta sallayan birisinin heyecanı içindeydim. Müteakip çekimlerimizdede bu dururmum devam etmiştir. Sevgiler
Sevgili Kadir. İnşallah bu evimde,kimbilir belki bir gün birlikte oluruz.30 kadar kedimde var,tepemden ayrılmazlar. Kimi zaman yavruları aynen anneleri gibi ağzımla tutar taşırım.Koynumda yatan yatak ve yorganımı paylaşanlarda vardır. Köpeklerimin tümünü kaybettim.Yüreğim yaralıdır,acıları her daim içimdedir.Teslliyi şimdi kedilerde arar oldum. Senin gibi tutkun araştırmacı ve uygulayıcı bir partnerim olmasını ne kadarda çok isterdim. Paylaşımlarıma devam edeceğim. Sevgimle kal
Sevgili Can Ayrıldığınızın hemen ertesinde sizi özledimdi. Harika bir ikilisiniz siz. Gökçeada işi illaki olacak ve ben sizleri ora avlarımada davet edecek birlikte muhteşem avlara imza atmaya gayret edeceğim. World Travel Kanalında yayınlanacak. İnşallah beş altı bölümü bitince yayınlanmaya başlar sanıyorum.Tam olarak tarih vermek şu an mümkün değil. Sende sevgimle kal ,
İnşaallah nasip olur Vedat amca. Assos Kadırga dediğin, kadırga burnuysa, oradan havasında levrek çıktığı duyumunu bende aldım. Bence balık o an çıksın, çıkmasın, çok kaliteli bir iş ortaya koyacaksın. Allah işlerinde kolaylık versin.
maşşallah abi eline koluna sıhatine zaval vermesin rabbim senin gibi bir insan daha gelmez dünyaya böyle ustad insanlar saygılar.
Başım üstüne sevgili Nuri Not;Benden takriben 20 yaş küçüksün. Ama; Etttiğin veciz laflar,işaret ettiğin noktalar velhasıl yazım dilin,dürüst ve amatör kişiliğin,Anadolu insanın tüm tezahüelerini sergiliyen her türlü hal ve tavırlarının değeri nezdimde büyüktür. Beni tenkit eden ve benimde kızamadığım belkide tek insansın. Bu nokta dahi sana duyduğum sevgi ve saygının göstergesidir. Dolayısıyla Sevgi ve saygımla kalasın
Sevgili Murat Yukarıdaki yorumların beni ihya etmiştir. Sizin gibi has kardeşlerime layık olabilme gayretlerim sürecektir. Sevgimle kalasın