Belgesi olmayan (Kurs görmemiş) amatör balıkçı, artık balık avlayamayacak!

Konu, 'Genel Konular' kısmında jigging tarafından paylaşıldı.

1. alplion38

alplion38 BİLAL

En İyi Avı:
    3.7KG LEVREK 2METRE PALA
    ÇOK DOĞRU ADAM VERDİĞİ PARAYI ÇIKARMAYA BAKAR

2. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.
    Kanunlar ilgililere uygulanmalı amatörlere değil.Av yasağı Nisanda başlıyordu Mayısa uzatıldı acaba bu yıl balıklar yumurtalarını dökmek için 1 ay geciktilerde meclise haber mi verdiler..........

3. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Türkiye klasiği,amatör balıkçıları disipline alıp balık popülasyonunu artıracaklarınımı düşünüyorlar.Bazıları bu haberlere bakıp gülüyorlardır herhalde,hedef saptırmaktan başka birşey değil.Şu anda orta su trolü diye birşey uydurmuşlar,yemlik balık yakalıyoruz diye hergün tonlarca her çeşit balık yavrusunu katlediyorlar.Balık yemi fabrikaları tam kapasite çalışıyorlar,bunların hepsi aldatmaca kendi üstlerindeki baskıyı başka taraflara çekmeye çalışıyorlar.Hiç büyük balıkçı tekneleriyle ilgili bir düzenleme veya kaçak av yapan bir balıkçı teknesi haberi duydunuzmu.Tırıvırı olayıda aynen böyle bütün toplum örgütleri toplumu bilinçlkendirmek için var güçleriyle çalışırken sahilde ağ seren balıkçı aynı misina ağı yüzlerce metre serebiliyor,takıldığı yerde oda kalıp doğaya zarar veriyor veya fırtınada yerlerinden sökülüp yüzlerce metre ağ denizde başı boş dolaşıyor kimse bunu görmüyor.Sen misina ağın malzemecide satılmasına müsaade et ve vatandaşada bunu kullanma de,yani bunun neresi doğal,yasaklayacaksan ithalatını yasakla vekullanılmasının önüne geç,ülke olarak balıkçılıktan anlamıyoruz,anlamak için de çaba sarfetmiyoruz.Sadece doğayı bitene kadar kullanmasını biliyoruz maalesef.

4. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    ümitliyim abicim temenni ediyorum diliyorum:D :D :D

5. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.
    Aynen abi dükkana geliyor su ürünlerinden vatandaş TIRIVIRI VARMI-SATIYORMUSUN diye ben de kendilerine limana inip misina ağlarına bakmalarını söylüyorum ne yapıcaksın ellerindeki yazıda paraşüt,tırıvırı ile ilgili yazı ve tebligat var misina ağı ile ilgili değil