Murat, çok güzel bir yazı ve imrenerek okudum. Ben maalesef çoğu kimsenin yaşadığı o çocukluk zamanından başlayan bu sevdayı ancak merdiven 40'a dayanınca yaşayanlardanım. Belki nadiren kıyılardayım ama şu foruma bakmadan edemiyorum. Görüşmek üzere.
Guzel bir paylasim olmus arkadasim. Allah dedene ve sana uzun omurler versin. Insallah yakaladigin guzel avlarla saglam bir ziyafet cekersin dedemize. Rastgele
Yüreğinize ellerinize sağlık, Allah tüm büyüklerimize sağlık ve uzun ömürler versin... Onların kıymetini bilmek lazım...
Yorum yazan, iyi dileklerini sunan, bu kısa hikaye de kendi hayatından bir parça bulan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Büyüklerimiz bizim herşeyimiz, dedemle her sohbet edişimde yüzündeki yaşam izleri, anlatımındaki yaşamışlıklar bambaşka dünyalara götürür beni. Bazen hayatın akışına o kadar çok kaptırıyoruz ki kendimizi, bu duyguları unutabiliyoruz. Neyse, tontonum hazır buralarda iken bi koşu ellerinden öpücem yine...
Allah dedenize uzun ömürler versin. Yazınızı okudum bir solukta. Ben de uğraşıyorum yazım çizim işleriyle amatörce. Hepimizin bir hikayesi var balık tutmaya başlarken değil mi? Ben de benim için balık tutmak diye bir yazı yazmıştım. Buradan o yazıma ve diğer notlarıma ulaşabilirsiniz. Her kese açık bu arada notlarım. Merak eden herkes okuyabilir.
sanırım yaslanıyoruz ,anılarımız hep cocuklugumuza daır buyuklerımızle,dedenın ellerınde op benım ıcın ,cok sanlsısın ,allah hepınızınkılere uzun omurler nasıp etsın ,benım gıbı kaybetmıs olanların buyuklerıne de ganigani rahmet dilerim
Yas otuzu gecince birseyler oluyor,herhalde yolun yarisi diye dusunup geriye daha cok bakmaya basliyoruz,20 lerde bu sorun yok,30 dan sonra basliyor,ileri gittikce geriye bakmalar dahada artiyor..