slm ilk önce herkese merabalar yıl 2005 sezon yeni açıldı aylardan agustosun ortaları filan neyse bir pazar sabahı çıktık samsun vezirköprü yoluna dogru git git yolda bitmiyo 190 km. turhala yaklaşık tabi fark etmiyo benim iiçin balık olsunda fizana bile giderim benim için her yol ankara hesabı hani öyle derleryaa neyse abilerim sabahın ilk ışıkları 4 gibi gülün kenarına vardık yavaş yavaş oltaları atmaya başladık zaten 4 arkadaş gitmiştik çok güzel bir yer bulduk büyük bir koy böyle ben hemen koyun içine dogru içine dogru gittim koyun bittigi yerden başladım zaten 8 tane makaralı oltalarım var onları yavaş yavaş atmaya başladım yem olarakta küspe kullanıyoruz.hazırlıgımı yaptım bismillah dedim başladım yavaş yavaş 1 oltayı atım suya neyse 2. oltayı aldım elime onuda attım derken 1 oltaya daha atar atmaz hemen balık vurdu daha oltanın zilini takmamıştım bile neyse çektim hemen oltamı baktım 1 kg. sazan tabi arkadaşlarda o bir taraftalar ama ben koyda oldugum için beni görmüyolar onlarda derin yere oltaları attılar benim attıgım yer sıcakta her zaman yuha olcak bu arada belirtiyim kısaca).neyse hemen balıgı aldım sepetime koydu derken oltamı geri attım sonra 3 oltamı elime aldım derken onuda atım bir baktım ayın manzarayı yeniden yaşadım bu sefer 2. oltma balık düştü hayret etiim neyse oltamı çektim derken yine aynı balıgın birazcık büyügü 1.200 kg. var yaklaşık neyse onuda hemen sepetime koydum derken 4. oltamıda attım neyse zilleri taktım bu sefer bir önceki attıgım 3 . oltaya aynen balık vurdu dedim kendi kendime içimden böyle giderse balıgı eve götürmeyi bırak arabaya sıgdıramayız filan neyse onuda çektim 2.kg sazan neyse onunda aldım sepete attım yine devam ediyorum oltalarımı attmaya ama nasıl heyecanlandım balık devamlı vuruyu atar atmaz ilk defa böyle bişey yaşadıgım için neyse 6 .oltayıda attım derken allah allah inanılmaz bi şey yaa bu seferde 5 oltaya balık vurdu sanki balık beni takp ediyo öyle öyle tam 8 balı kaldık oltalarımı taki suya atana kadar derken 8 balıgım oldu epey balık tuttum yaklaşık 40 dak. içinde ama nasıl seviniyorum bir görseniz derken arkadaşların yanına gittim ne yaptınızz dedim onlarda oltalarıı atmışlardı baktım hiç kimsede tık yok bende söylemiyorumda balıkları tuttugumu filan neyse derken benim zillerde allah versin çan kullanıyorumki 200 metreden duyayım diye derken baktım zil sesleri geliyo hemen koştum oltalkarımın yanına çekiyom çekiyom geniyo balık birazçık ugraştık yordum balıgı çıkardım tahmini 3 kg. yakındı. neyse balıgı sepete attım ayın şekilde devam ettik hava açtı iyice güneş kızdırmaya başladı sabah kahvaltı yaptık derken çay peynir zeytin vs. vs. karnımızı bir güzey doyurduk derken arkadaşlar aldılar yaklaşık 4 tane sazan 1 ila 2 kg. arasında tabi ava devam ama onlar benim hala balılardan haberleri yok sadece 3 kg. biliyolar onu döyledim ve sadece 1 tane balık tuttugumu biliyolar.neyse öglenleyin oldu abicim sıcak her taraf yanıyo güneş kızdırıyoo depemizden vuruyoki felegimiz şaştı derken birazcık uyumuşum sıcaktan oturdugum yerde neyse kalktım dedim oltalrı bir atayım geri çekeyim bir bakayım dedim taeledim attım derken öglen sonu oldu tık yok derken derken hava kararmaya yakın balık bir başladı tam toplam 46 tane balık tutuk en büyügüde 11 kg. geldi neyse daha fazla dayanamıyorum görüşürzz herkese rast gelsin böyle bir av ilk defa başıma geldi mütişti.....