ben bu balığı tutarım arkadaş,tek,tek değil,kovayla,çuvalla.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Tecrübe ettin yani?

2. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    öhö,öhö,beyler biraz yavaş:)

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    haklısın Fatih,üzüldüğüm nedir bilirmisin Orhan Kaptanla zorakide olsa,eksik yanlarıda olsa,sanki kerhende olsa bir dostluk tesis etme çabasındaydık.

Maalesef kurt gibi forumu içten,içe kemiren,eksik ve hiç tamamlanamayacak eksik balıkcılık bilgi ve becerilerine bakmadan bana laf sokanlar,bir taraftan över gibi yaparaktan,bir fırsat buldularmı,ya orada,ya burada derhal zehirli dikenlerini sokma hamlesine girişenler yüzünden bu tesisi edilemeden sanırımki sona ermiştir.

Şu anda bu forumun yetkilisi kimse onu aramaktayım.

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Orhan baba ne alaka? Kendi edepsizliğine, bohçacılığına kılıf uydurmaya çalışıyorsun sadece. Adamın benim yazdıklarımla da, buradaki kavga ile de zerre kadar alakası yok.

Olay şu kadar basit. Ben bunları çuvalla tutarım vs. diye kabarıp, milleti bohçacılığa teşvik etmeyeceksin. Vedat Abayoğlu olmanın sorumluluğu bu.

5. deleuzean

deleuzean emrah

Favori Kamış:
    Catana CX 270
    Favori Makine:
    Catana 3000
    Size Vedat Ağabey diye hitap etmeme müsade edeceğinizi umarak:
    Ben yaklaşık üç senedir spin avcılığını öğrenmeye çalışıyorum. Şimdi insanlar diyecekler ki neden üç sene sürdü? Ben öğrendiklerimin büyük bir çoğunluğunu Vedat Ağabeyden öğrendim. Sadece onun paylaştıkları ile sınırlı değil. Vedat Ağabeyin paylaşımlarını referans alarak onun paylaşımlarında bahsettiği terimleri, sahteleri...vs araştırmama vesile oldu.

Konuyu tam olarak bilmemekle Vedat Ağabeyle ilgili olumsuz geri dönüşkerde bulunulmuş. İnsanlar olumlu/olumsuz düşüncelerini elbette paylaşacaklar. Buna bir diyeceğim olamaz. Benim tek söylemek istediğim, ben bana kimin yardımcı olduğunu biliyorum. Vedat Ağabeyin, benim gibi bir çok kişiye de yardımcı olduğundan hiç şüphem yok.

Bu balık kıtlığında bugün ben de spin ile bir lagos yakaladım. Bunu da Vedat Ağabey ve onun gibi insanlar sayesinde gerçekleştiğini düşünüyorum.

Vedat Ağabeyin bana yardımcı olduğu kadar, Vedat ağabeyle ilgili olumsuz yorum yapan değerli forum paylaşımcılarının da başkalarına yardımcı olduklarını ummak istiyorum.

Bu arada balıklar da çok güzel. Neşen ve azmin eksilmesin!

6. KEFALKIRAN

KEFALKIRAN Murat Doğan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Dülger
    Konunun bu noktalara gelmesine çok üzüldüm. Serdar abi de tanıdığım kadarıyla forumda birçok kişiye bilgisiyle yardımcı olmaya çalışan birisi. Vedat abinin "kovayla çuvalla" ifadesinin çok yanlış anlaşıldığını görüyorum. ben bu cümleleri okuyunca bir bohçacının cümleleri gibi okumadım. cümleyi gördüğümde yüzümde bir gülümseme oldu. "gerçekten balığın zor yakalandığı günlerde istenirse, azmedilirse bulunur" şeklinde biraz espirili bir yaklaşım olarak gördüm ve beni de rahatsız etmedi.

amatör balıkçılık konusunda önemli bilgilere sahip bu kişilere özellikle son mesajlarındaki üslubu yakıştıramadığımı üzülerek belirtmek istedim.

7. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bilirler buranın mahalli halkı.Benimle pek güzel şaka yapılır,kaldırırım,elimden geldiğincede bende şaka yapmaya çalışırım.

Ama bu hüviyetim hayatımı verdiğim balıkcılık olgusuna laf atılacak seviyeye geldimi,gözüm kararır benim.

Helede bohcacı dinamitci gibi laflar bu günekadar asla edilmemiştir amaben edeni
    sanırımki severim.

Sadece yazıklar olsun dihyorum.

8. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Birde edepsiz lafı ha..

Sen kendini benimle kavga edecek seviyedemi görüyorsun.

Vallahi sana tam kızamıyorum,daha fazla zorlamamanı temenni ediyorum.

9. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Maşallah Vedat amcam hepsi inci gibi maşallah.

10. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Ben kimseyle kavga etmem, dinamite de elimi bile sürmem, elbette kimsenin de eline dinamit falanda vermem. Ama sen almışsın eline dinamiti, bana vermeye çalışıyordun, yanlış mı sayın üstadım.

En sevmediğim huyum, karşımdaki hangi akordansa, aynı akora derhal geçiyor olmamdır. Alçak perde, yüksek perde farketmez. Sevmiyorum bu huyumu, ama can çıkmadan huyda çıkmıyor.

Ama, umarım sen artık bu camiada sembol biri olduğunu, bir laf söylemeden on iki kere düşünmen gerektiğini, bunu gerek çuvaldan, gerek dinamitten bahsederken de düşünmen gerektiğini farkedersin. Ama şimdi haksızlık etmeyelim, iğne, çuvaldız vs. Can çıkmadan huy çıkmaz diye kendimizi mazur gösterirken, sana tersinden bakıp ikiyüzlülük, çifte standart vs. gibi ahlaksızlıklara girmenin anlamı yok. Senin de huyun bu, can çıkmadan bu huyundan vazgeçecek değilsin elbette.

Biz seni ilk sevdiğimizde de, bu huyunu bilirdik. Öyle sevdik. Bugün de aynı huyun var diye senden nefret edecek değiliz ki etmiyoruz da zaten. Gene sayarız, severiz seni ak sakallı dedemiz, vedat abimiz.

Velakin, senin böyle tersine çıkışlarını kompanze edecek, sana ayna tutacak birileri de lazım. Çuvalla? Yahu, bu lafınla kendini o nadide yerden nasıl bir çamura soktuğunu farketmiyor musun? Biz seni çamurda görmek istemiyoruz, seni seviyoruz, bunu neden anlamıyorsun?

11. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Böyle kötü huyları olan birisi sevilirmi.

Benimkisi yemdi...

Kimin ne olduğunun netleşmesi içindi..

Hemen atladın...

12. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Sevmesek, "sen, şöyle böyle vede öyle adam, sen öylesin ki, sevmiyoruz lan.." derdik, emin olabilirsin. Bin türlü de kulpta takardık, çok güzel lafta sokardık. Neden yalan söyleyelim ki sana. Senden korkan, senden beter olsun hihi hihi hihi

13. gulkad

gulkad Gülşah Kadir

Merhaba,

Raporları bulamadım arkadaşlar. İstanbul'dayız. Bugün balığa gitmek istiyoruz. Tavsiye edebileceğiniz yer var mı Avrupa yakasında.

14. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Sayın abiler tamam biraz fazla uzamadı mı sizce bu tatsız mevzu.!!!

Bırakalım bunları güzel paylaşımları okuyalım lütfen her ikinizede yakışmıyor..

15. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Şayet birgün seninle birebir karşılaşırsak,vallahi gel len buraya deyipte ensene bir şaplak atmazsam namerdim.Hemde İstanbulun nersinde olursa olsun.

Bende seni seviyorum len.

16. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Başım üstüne olur, ensemi alır gelirim en müsait zamanda üstadım.

17. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Vallahi b uralara gelirsen başımın üstünde yerin olur.Kaptanımııda alır sohbet edebiliriz bunu çok isterim.

BU arada dün tekrar 3 kardeş ile balıktaydım.Sabah kaptanımıla karşılaştım bana içten selam vermiş vebeni ihya etmiştir.

Bu sevincimi az sonra paylaşacak ama sana ve bazı kardeşlere kabak tadı vermişl olsada dünki avımın raporunu açacak ve resimlerini paylaşacağım.

Bana bunu çok görmeyiniz,bu ıssızda başka ne yapamki.

Sevgimle kal

18. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Yıllar yılı ilk defa skoylu'nun söylediği bir şeye hak verdim.... beni bu noktaya getirdin yani Vedat baba...

19. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Serdara kızdığım için bu lafı kullandım.

20. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    sağol teşekkür ederim.