bunlara insan deyenin....şerefsiz adamlar daha ne olacak ki...Allah belalarını versin...
yakında avlayackları bieşey bulamadıkları zaman ne yapacaklar acaba bu kadar dengesizce avlanılır mı bu insanları anlayamıyorum yaaa gözleri doymak bilmiyor allah sonumuzu hayır etsin
alacaksın pompalı tüfegi aynısını bunlara yapacaksın amma güzel olur haaa Ama o zaman da onlardan bi farkımız kalmayacak...
kurban bir ibadettir.ibadetin hiçbir şekli vahşet olamaz.dışarıdan bakanlar buna vahşet diyorlarsa ibadetin uygulanış yöntemini sorgulamalıyız.sapla saman karışmamalı.yunusların öldürülmesi ile ibadet olan kurban aynı mevzunun bahsi olamazlar bence.şahsi kanaatim vahşet görüntüsü meydana getiren bir ibadette ne kadar ibadettir ve ne kadar makbuldür düşünmek lazım.sonuçta her iki durumdada problem olayın yönteminde sanırım.
ARKADAŞLARIMA KATILIYORUM. CANİLİK BUDUR. NERDE BU GREENPEASE ,NERDE BU HAYVAN HAKLARI? BİZ KURBAN KESERKEN YERİ GÖĞÜ İNLETİYORLAR YAPAN GARİBAN ÜLKE OLUNCA OLMAZ, CEBİ PARALI ÜLKEYSE TİCARETTİR DEYİP KIVIRIYORLAR. OLMAZ KARDEŞİM OLMAZ....
Reankarnasyon varsa ve bu insanlar inanıyorsa, diğer hayatlarında yunus olarak gelsinler dilerim... Gebersinler açıkça!.. Hiç kibar olamayacağım. Empatide yapamayacağım..
bunlar ........... yahu elim klavyede çok pis harflere gidiyor ama kendimi zor frenliyorum. aynısını bu yaratıklara yapacaksın aslında!..
bu japonlar suda yüzen herşeyi yer oraların sularında yüzmek bile tehlikeli hayvandan da öte bu aciz acımasız katil millet
söylenecek bişey yok ALLAH ta onları ıslah etsin dünyada bir çok insan onları görebilmk için neler yapıyor onlarsa katlediyor türkiyede biyerde olsa hayvan savunucuları dünyanın dört bir yannından isyan ederdi bizde duyardık ancak bunlarla ılgılı en ufak birşey duymuşluğum yok çok yazık insanlık mı bu yenecek daha nice balıklar var koca denızde ekonomık açıdan dünya çapında olan böylesi olmaz ya gerçekten türkıyede olsa bu adamları çoğu ınsan sağ komazdı zaten kanaatindeyim
Bunlar ne bulursa yiyorlar bunlar yine masumane benim elimde yedikleri birşeyin dosyası varki yayınlayamıyorum bunlar insanlıktan çıkmışlar değişik tadlar arıyorlar Allah belalarını versin.
insan olmazlar zaten. haklısın osman abi.ama her tadın zevkine varanlar tadacak bişey bulamayınca ölümün tadına bakar...buda onların son tadımlığı olur...