Merhaba, ben de balikavi.net'e katıldım. Ortam, konuşulan konular, ama özellikle mesajlardaki neşe, dostluk ve seviye hoşuma gitti. Bir de İzmir'den Yalçın İçli başka bir forum ortamında beni balikavi.net'e davet edince tam süper oldu :) Hep böyle devam etmesi için ben de elimden geleni yapacağım. Elektronik mühendisiyim, kamyon satıyorum :) Yaklaşık 10 yaşımdan beri yıllara göre farklı yoğunlukta olmakla birlikte balık tutmaya çalışıyorum. Son dönemde ilgim iyice yoğunlaştı. Bir DAM Crosspower Tele 100 3.60, bir Cormoran Freeman Tele 20-70 2,70, bir de yine Cormoran 100-200 3,90 (3 parça) kamışım var. Makaralarım bir adet Laserfish 6000 (230 m 0,30 misina alıyor, üstten frenli, misina salmak da mümkün, tahvil 5,1:1) bir adet Viking 35 (sanırım 200 m 0,25 misina alıyor, tahvil 4,6:1, üstten frenli). Deniz balıkçısıydım ama ilk derede balık tuttum, son zamanlarda tatlı su ve özellikle evime de yakın olan Büyükçekmece gölü beni çekiyor. Balıkçılığın dışında tüplü dalış ve fotoğrafla uğraşıyorum. Sualtında da fotoğraf çekmeye çalışıp işleri iyice karıştırmaktan ayrıca hoşlanıyorum :) Herkese tekrar rasgele