Ben Mehmet. 1986 Trabzon (bkz. İmza) Bilgi vermekten çok bilgi sömüren bir yapım var. Sorularımla çok bıktırcam sizi haberiniz ola. O sebepten "yok ben uğraşamam senle" diyen varsa deneyimli ve bilgili olduğunu kesinlikle bana çaktırmasın. Daha kurtulamaz Saygılar, sevgiler ve öle bişeler
Hele şükür açtın konuyu ., Benden uzak dur ben sana zaten gerekli isimleri verdim yapış onların yakasına Özellikle Sevil ablana ve N@mık abine sor ne sorabiliyorsan sana herşeyin cevabını verirler Günahlarının bile
Ne yani tüm o av fotğrafları(levrekler,sazanlari,Turnalar vs) yalanmıydı abi senin üstüne balıkçı yok bu nette abi
Boşuna dememişler kıyakçılığın sonu ayakçılıktır diye Seni bu gecede forumda bir göreyim ozaman soracağım ben sana
Hoş geldin abicim Burada sana yardımı olabilecek 3 tane abin var bak bunların isimlerini unutma imzalarında msn adresleri yazıyorsa direk ekle Birahas (Ahmet abi Kendisi aynı zamanda modaratördür banlar çok fazla sıkarsan ) Derya kuzusu (müjdat ama Manyak müjdat derler, sen sadece abi dersin Baktın ki manyaklaşmaya başladı kaç hemen durma ) Namık (Ona da Kuzu Namık derler. Namık abine bir şey soracak olursan yada konusunda bir şey yazacak olursan önce düşün, sonra yeniden düşün, en son olarak ta düşünerek istiharesine yat. Sonra sormakta hala ısrarlıysan sor sorunu ) Sen bunların peşini bırakma abim...
Son gülen ii güler birahas moderatörüm... Sen gelirsin benim foruma. görüşürük orda. deplasmandayız abicim. susacaz mecbur.
Mehmet kardeşim hoş geldin,Trabzon'lu olarak seni görmekten çok memnun oldum,bilmek ve öğrenmek istediğin her konuda sana yardıma hazırım.Hiç çekinmeden her konuda yardım isteyebilirsin.