Pazar gelen telefonla en az 15 gün ara verdiğim turna avına dayanamayıp tekrar gittim..3 saatlik güzel günün sonunda 2 güzel turna aldık.Birkaç taneyide kıyıya alamadık.Sıcak iyice bastırmaya başlayınca dönmek zorunda kaldık.Avlağımızı iyice ot basmaya başladı.1 ay önceki tat yok.Yakalanan balıklar ota giriyor alması zorlaşıyor.Sürekli ot temizlemede yormaya başladı.Olsun 1 ayda çok güzel avlar yaptık.Artık yeni avlağımda şansımı deniyeceğim.Tüm dostlara rast gele.
BENDE TAM ÖZELDEN MESAJ ATAYIM DİYORDUM. NEREYE KAYBOLDU BU ADAM DIYE. MEĞER AGA YİNE TURNA PEŞİNDEYMIŞ. YAKALAMIŞIN VALLA BRAVO. DENECEK BİR ŞEY YOK TEBRİK ETMEKTEN BAŞKA. AMA ARTIK BEN ŞU KOCA ALALARI İSTİYORUM. GÖZÜM ONLARI ARIYOR. TABİKİ VİDEOLARI İLE BİRLİKTE. EN KISA ZAMANDA ONLARI DA GÖRMEK DİLEĞİYLE. RASTGELE LEVENT KARDEŞİM.....
levent abi merhaba, karnımızı doyurunca kaçtık demiyorsunuzda sıcakları bahane ediyorsunuz. avınız için tebrik ederim. doğa ve yeşillikleri görmek çok güzel. paylaşım için teşekkürler, afiyet olsun
Nadir kardeşim turnaya merak sardıktan sonra alabalığı unuttuk valla.Bu gidişlede eylülde artık açarız alabalık sezonunu.Sazan sezonuna kadar oyalanırız artık turnayla.Söz eylülden sonra videolu trofe alabalık avlarını paylaşacam.Sanada rastele kardeşim
İlle de turna olsunreeling Güzel av olmuş. Allah artırsın. Sağlık ve muhabbetle kalman dileklerimle. Rastgele