Erhan hoşgeldin arkadaşım... Erhan seninle Cumartesi günü Uluabatta tanıştık gerçi. Ama birde burdan hoşgeldin demek istedim. Forumumuzun senin gibi bilinçli avcılara ihtiyacı var.Aramıza hoşgeldin..................
refik hoşgeldin kardeşim.Burası gerçekten çok mükemmel bende yeniyim arkadaşlar hemen kabul ettiler.Güzel muhabbetler dilerim..
güzel tanışma ve güzel bir anı oldu bence.... Bir insanı sadece balikavi.net internet sitesinden gördüğünüz resimlerle tanıyıp, sonrada yolda durdurup, ismi ile hitap ettiniz mi? Ben yaptım. Necati'yi tanıdım..Motorsikletinden ve Balık teçhizatından. Ben kendime hep balık hastasıyım, benim tedavim zor diyordum. Necati'yi gördüm benden bir tane daha olduğunu gözümle gördüm Nice tanışmalara, nice bilinçli avcılara. Bu arada cumartesi günü balık avladığımız yerde jandarma ekiplerini görmek güzeldi.. Hiç olmazsa bohçacı avcıların gözler korkar belki.. İnsanların anlattıkları tüyle ürpertci. Millet gece projektörlerle balık avlıyorlarmış. Lanet olsun sizin gibi doğayı katledenlere... Tüylerimiz diken diken oldu...
Refik aramıza hoşgeldin,katılımcı olman ve yeni sezonda yeni organizasyonlarda görüşmek temennisi ile Bursa ekibine buradan ulaşabilirsin. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=179158&posted=1#post179158