Aaman Hamdi sakin dandik takimlar ile gitmeye kalkma derim artik bu sene gecti ama seneye böyle bir organizasyona katilmak istiyorum Özelikle Orkinos sanirim. Buyur eslik et derim bana
kesin haberin olur hic endisen olmasin, önce su izmir tarafindaki baliklarin bir ifadesini alayim, sira onlarada gelicek.Aslinda Norvec taraflarinda cok uygun turlar var hem tatil hem av turlari. Onlarada katilabilirz.
DOSTUM HIC ENDISEN OLMASIN; BEN KONU ILE ILGILI DETAYLARI SANA ULASTIRIRIM UYGUN GÖRÜRSEN BIRLIKTE GITMEYI COK ISTERIM.AYRICA SENINLE BIR AV MACERAMIZ OLSUN ISTIYORUM ZATEN.Olmuskende en iyisi olsun
Hamdiciğim İstanbul yetmedi, İzmir'e geldin, İzmir'de yetmedi Yurt Dışına açılıyorsun galiba Valla korkulur senden, sen işi büyütecen galiba kardeş...
Arkadaslar bencillik yapmiyoruz , yanlis anlamayin. Gelmek isteyen herkes gelebilir. Ben uygun tur ve oteli ayarlar sizler ile paylasirim. Uygun bulunursa gideriz hep beraber.
Abi siz ciddi ciddi yurt dışı balık avı organizasyonu yapıyorsunuz. Beni aşar abi bunlar. İş güç var ya..zaten meyve sebze sezonu yeni açıldı bütün kış yatıyoruz. Kışın olursa gelirim şöyle şubat-mart arası olabilir.