Shot at 2007-07-12 Shot at 2007-07-12 Shot at 2007-07-12 Shot at 2007-07-12 Shot at 2007-07-12 Shot at 2007-07-12 Shot at 2007-07-12
Iste burasi dostlar. Ikinci vatan. Soyle yuzbinimiz gelsek on seneye dogurma oraniyla memleketin sahibi oluruz...Yeminle...
cok guzel degil mi.... Hep derler ya... bizim memleket CENNET ... onu diyenler memleketten disari gitmemisler galiba
Hem sahibi oluruz hemde bu balık tutma oranıyla oradaki balığın neslinide kuruturuz vallahi en iyisi biz gelmeyelimde orası öyle kalsın.
Shot at 2007-07-12 Burasi Auckland, yasadigim sehir. Sehirden 15 dak. ekranin soluna giderseniz bizim mahalleye varirsiniz Onde gordugunuz limanda silolarin arkasinda herkes balik malzemecisi, yemcisi falan filandir. Paralari oraya gomuyoruz anlayacaginiz...
Şaka gibi... Yüzölçümü çok büyük olmamasına rağmen çok fazla doğal güzelliğe sahip bir yer. Paylaşım için teşekkürler.. Reklam kokusumu alıyorum ne..
Ya sehre bakip bir sey sanmayin.Yeminle kasabadan bozmadir.Istanbul'um binbesyuz ceker buraya.Iki tane yere girseniz ucuncuyu bulamazsiniz.Cunku yok.Sonrada bayar artik ayni yerlere gitmek. Baliga gidersiniz. Bu memleket doga olarak essizdir. Icinde insana zararli tek bir canli bile yoktur. Sokakta , ormanda yatip sabaha saglam kalkarsiniz. Kuduz mikrobu bile bu adaya henuz gelmemistir.Ilginc degil mi?
Ertan Abim ben bir yaz gelsin, naklen yayina geceyim..Size daha ne manzaralar gosteririm...Doga asigi icin cennet...
Aynen oyle .Zaten burayi gorunce insan aslinda kaybedilmis dunyayi goruyor.. Cok ama cok uzuluyor.Baska bir baskalasimdir benim icin bu ulke...
Kusura bakma N@mık üstad yurdumuzun güzel yerleri diye konu başlığı vardı ama yurtdışı için yoktu ondan bu şekilde açtım
Madem talep edildi, buyrun ADANA Meşhur ocakbaşı muhabbetleri.. Doğal zenginliklerimiz Shot with DSC-W15 at 2007-07-12
Abi kıskandım seni ne yalan söyleyim.Harikulade yerler.Yüce yaradanın insanlara lütfu.Kıymetini bilmek lazım