Yahu bu sazanlar yemlerini koku ile bulmazlar mı? ee.. Bulurlar! Onun için yeme vanilya katıyoruz.. Kokusu için.. Ama piyasada yemeklere de katılabilen o kadar ilginç kokulu bitkiler var kullanmıyoruz. Ben bu hafta yeme tarçın katmayı deneyeceğim. madem kokuyla buluyor bu hayvan yemini, tarçına zıplaması lazım diye düşünüyorum! Yanlışım varsa, belirtin... Olumsuz bir yanıt veren olmazsa bu hafta deneyeceğim ben bu olayı..Sizi de haberdar ederim
çilekli puding bende en son hamura çilekli puding koydum hatta kızım yemeğe niyetlendi banada güzel koktu sazan için güzel kokarmı bilmem ben / sazan blemiyorum
benimde aklıma yemeklere katılan tavuk ve et bulyonlar geldi. gercekten çok kokuyorlar. sazan değil belki ama diğer balıkları çekebileceğini düşünüyorum.. sizce???
Bilmeden atacağımız şeylerlede suyu kirletiriz işin kötü tarafı. Ondan bence kendi yemediğimiz hiçbirşeyi balıklara yem olarak vermeyelim. Ben bulyon yemiyorum da
Arkadaslar denemekten zarar gelmez deneyin elbette. Ama emin olun bu bahsettiginiz seyler coktan denendi en azindan yurt disindaki av marketlere gittigimizde sazan icin yüzlerce kokulu cesit yem var Peki kullaniyormuyum ? Tabiki hayir, bildik yöntemden sasmiyorum...
Şu oralet denen şeyler var ya, onların çileklisinden katın. Veya benzeri çilekli şeker. Her gölde değil ama, pek çoğunda son derece etkili olur.. Daha iyisi, doğrudan çileğin kendini katın.. Sazan için denemediğim (çıkardığım çoraplar dahil) şey kalmadı diyebilirim. En etkilisini çilek olarak gördüm. Laf aramızda, çoraplar yayına baya iş yapmıştı, belki tesadüftür, bilmiyorum artık..
daha önce bazı arkadaşlarımız mısırı rakıda bekletip kullandıgından bahsetmişti tarcın neden olmasın?deneme yanılma inşallah olumlu sonuç verir bu arada serdar abi bu çorap konusunda ciddimisin abi bayagı merak ettim şimdi çorabı igneye nasıl geçirdigini
anason oldukça etkili. ben mısırı kırmızı gıda boyasında haşlayıp kavanozda konservelerken içine biraz anason atarım.. oldukça etkili oluyor.. çilek yurtdışında çok kullanılan etkili bir katkı. kokusu ya da aromasını içeren ürünler de etkili olacaktır.. ama şu tarçın işini çok merak ettim..
valla aynısını yem hazırlarken bende düşündüm ama her zaman aynı yemi hazırlıyorum kıvamı bozmayayım deyip cesaret edemedim ve vazgeçtim
bu hafta kullanmadım.. yavru balıklar vurunca oltaya moralim bozuldu soğudum komple! ama şimdi pazar günü gelsin diye bakıyorum gene