Tebrikler çok güzel bir paşa. Avınızı görünce yine balığa gidesim geldi. Hoş hiç aklımdan çıkmıyor ama
Tebrikler.İlk resimdeki paşa daha yakışıklı Maşaallah Ama Levo da 10 numara 5 yıldız.Daha nicelerine,daha irilerine rastgele...
Teşekkürler alla sizede ailenizle mutlu bir yaşam nasip etsin Hem levrek hemde lüferde çok iş yaptı. Gece zifiri karanlık yada ay ışığında biraz bulanık su varsa ayrıca sabah erken saat içinde geçerli güzel iş yapıyor. Teşekkürler. Orhan Abi çok teşekkürler yorumun için. Daha üstad değiliz olmadık o kadar daha. Üstad deyince aklıma Vedat abi keza orhan abi gibi yıllarını bu tutkuya vermiş kişiler geliyor. Ben daha yolun başında ama hevesli ve bu işe tutkulu amator balıkçıyım. İri bir kofana olsa bence çok zevkli olacak hatta bu kiloda bir kofana bana nasıl heyecan yaşatır düşünemiyorum bile. Her ikisi içinde teşekkürler. Teşekkürler Teşekkürler. Akıldan çıkmaz ki balık işi her rapor yada yakaladığınız her balık hatta boş geçen her gün bile kişiyi bir adım daha suyun yakınına yaklaştırıyor. Teşekkürler Her ikisi içinde çok teşekkürler. Özellikle ilk resimdeki için. evet sonunda kol kadar yakaladım
vay vay vay ne bu gözlerimiz senlendi.. valla kıskandım..hafta sonu hırs yaparım ben şimdi atıp çekmeden sabahlar olmaz artık.. şaka bir yana çok güzel balık ve çok heyecanlı bir lisanla anlatmıssınız avı.. tebriklerrrrr..
Teşekkürler Umarım daha irisi size rastgelir Teşekkürler daha irileri size rastgelir umarım HastaRuH çoktan olunmuştu o ilk balık yakalandığında aslında ruhumun derinlikleri hastalanmıştı .
Tebrikler. İki paşanında maşallahı var. Allah nazardan saklasın. Baba oğul sizlere sağlıklı, bol avlı, trofelerle dolu uzun bir ömür dilerim. Rastgele.
teşekkürler. tez zaman inşallah yakın olur. sizinde güzel avlar yapmanızı dilerim Aminnnnn. Teşekkürler.