Selam Arkadaşlar Öncelikle Hepinizin Hem Ramazan Hem Zafer Bayramını Kutluyorum Benim Bu Güne Kadar Aldığım En Büyük Balığımı Sizlerle Paylaşmak İstedim Ama Şunuda Vurgulamak İsterim (Belki diyiceksiiz kaçan balık hep büyük olur diye ) Bunları aldıgım gün birtanede bunlardan daha büyüğünü kaçırdım balık kıyıya yanaşınca çırpındı ve iğne ağzından çıktı oldugu gibi gece karanlığında kafa feneri ile suya atladım balığı kucakladım ittirdim ama o anda telefonum çaldı ve pantolunun cebinde aklıma geldi telefonlar hemen telefonları dışarıya attım balığı tekrar tek elimle tutabildim ittirdim ama balık büyük ve kaygan oldugundan elimin kenarından kaydı ve suda bulandığından 3. hamleyi yapamadım ama o balığıda yakalayacağım neyse arkadaşlar aldıgım bakılların resimleri aşağıda bu arada yem olarak solucan saat olarak 20:15 gibi ve gökyüzünde çok parlak bir ay varken yakaladım
balığa bağırdınız mı seni bulacam olum diye trt de bir show proğramı vardı bir ara o aklıma geldi güzel av bol şans.
bu arada belki inanmazsınız arkdaşlar bu balıkları aldıgım gölet ortalama 1000-1500 m2 büyüklüğünde bir alandı. ilk önce burada balık var dediler inanmadım gittim baktım gölette hiç bir hareket hiç bir yavruya rastlamadım burada balık var diyen yalan söyler dedim ama merak bu ya genede gittim iftardan 1 saatt öncesinde iftarımzıda orada yaptık çok güzelti ve neticede sadece benim tuttuklarım bunlar kadarda iki arkdaşım daha tuttu