Merhabalar.zıkınla balık avlama işne fena halde merak saldım,bunu daha iyi yapmak için çok yakınımda scuba işi yapan profosyonel olarak murat abi diyoruz lakabı (Baba) olarak biliniyor çevresinde malzemeleri onun tavsiyesine göre bir yere gönderdibaba gönderdi diye söyle dedi onlar sana yardımcı olurlar (Marintek)kızıltoprakta gittim ne lazımsa aldım.bu sitede öğrendiğim kadarı ile sadece zıpkınmakarasız çünkü daha acemiyiz.işimizi iyi yapmak istiyoruz ya bu spor için kurs almamıza yardımcı olurmusunuz diye teklif ettim,bana gayet içten bunun için kurs almana gerek yok yavaş yavaş kendin öğrenirsin dedi kursta bir şey öğrenemezsin sadece boşuna paranı alırlar buyüzden bende bu siteye üye olup sizlerden yardım almak istiyorum.Jak Bone nun kitabını aldım hala okuyorum bu yaz biraz deneme dalışları yaptım balık vurmak için değilde kulak eşitleme maskenin eşitlenmesi dipte yatma nötr olma gibi.bu konularda yardımlarınızı bekliyorum.Üsküdar zeynepkamil de oturmaktayım.şimdiden sitedeki tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.