bergamadan levrek paşaların paşaları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mesut sevil 25 tarafından paylaşıldı.

1. mesut sevil 25

mesut sevil 25 mesut sevil

Favori Kamış:
    palikan
    Favori Makine:
    robin 28
    En İyi Avı:
    levrek 8.250 kg
    değerli kardeşlerim ve abilerim konuyla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim özellikle orhan üstadımın yazdıklarından çok gurur duydum soru soran arkadaşlara şunu söyleye bilirim ben fırsat buldukça nerde balık çıkıyorsa devamlı takip edip giden biriyim gurubumuz oldukca kalabalık olduğu için haber alabiliyoruz tabiki tutmak o şartlara dayanmak kolay değil levrek işi tamamiyla fedakarlık istiyor o yüzden suyu ve havanın durumuna göre malzeme kullanıyorum yani ondan kullandığım malzemeyi yazamıyorum çünkü onlarca çeşit rapala ve silikon kullanıyorum hatta yüz desekte olur volex nikli arkadaşında dediği gibi 30 kişiye yakın insan geliyor ama o şartlarda atabilen sadece 5 kişiydik ve mükafatınıda alıyoruz herkese rasgelmesi dileğiyle rasgele

2. skolbas

skolbas Serhat KOLBAŞI

Favori Kamış:
    Elegance
    Favori Makine:
    Oasys 8000
    En İyi Avı:
    tavalık alabalık 300 gr şimdilik :))
    merhabalar...öncelikle tebrik ederim...bu avlaklar dikilinin neresinde ? ben de ortak olmak isterim levreklere :D

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Dikili ile Ayvalık arasında sanırsam. :)

4. Adil Akırmak

Adil Akırmak Adil Akırmak

O rüzgarda o dalgada degil olta atmak beklemek bile büyük maharet ıster hak ettiğin ödülü almıssın üstad:)
    Saygılar.

5. sahtebalık

sahtebalık c.cömert

Fotoğrafı çeken le birlikte iki kişi olduğunuzu düşününce bir amatöre yakıştıramadığım fotoğraflar paylaşmışsın. Eğer iki den çok sayıda avcı ile yaptığınız bir av ise biraz megalomanca davranmışsınız ve bu da hırsınıza yenilebilecek birisi olduğunuzun göstergesidir. Bu meyanda üstadlarınızın ne dediğine aldırmaksınız bu topigin kural dışı av olduğunu ve forum yöneticilerinin gerekeni yapmasını rica ediyorum.

6. cihangir soydemir

cihangir soydemir cihangir

bergamada oltayla levrek tutulacak yer var mı?? bu işe yeni başlayan insanları yanlış yönlendirmeyelim ltfn elinde kamışlarla bergamaya gelmesinler...

7. Adil Akırmak

Adil Akırmak Adil Akırmak

Türk olmak ayrıcalıktır!
    Böyle balıkları yakalayan kişiyi tebrik etmekten takım taktik vs... sorup işin özünü arastırıp öğrenmektense sürekli mındar demek hakikaten büyük başarı.
    Adam anlatmıs konuda demiş ki önce ufaklar geldi en son büyükleri aldık diye şimdi soruyorum size hanginiz o trofeleri geri salar tebliğe uymak için(Yalan konusmayalım allah yukarda carpar valla).Ki zaten o balıklar artık doğadaki amacını tamamlamıştır(sayısız yavrulamak).
    Zaten her resimde tebliğ tebliğ diye bagrındıgınız sey cok dogru olsaydı levrek av limiti 18 cm olmazdı cünkü levregin en erken üreme boyu 27.5 cm dir.
    Biraz daha yapıcı olsak yıkıcılık yerine millet adına daha hayırlı olur.
    Saygılar.

8. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Sadece Bergama'ya itirazım var. Avlak sahili de belirtilmesin ama deniz kıyısı bir belde olsun en azından. Dikili ise Dikili, Ayvalık ise Ayvalık. Bergama'yı bilmeyenler deniz kıyısı olduğunu zannedecek.

9. mesut sevil 25

mesut sevil 25 mesut sevil

Favori Kamış:
    palikan
    Favori Makine:
    robin 28
    En İyi Avı:
    levrek 8.250 kg
    adil kardeşim teşekür ederim bana yazacak pek bir şey bırakmamışsın insanları tanımadan eleştirmek kolay limit üstü yo limit altı bu balığı salalım demekle olmuyor bu işler beni eleştiren arkadaşa soruyorum kaç kere kural dışı avlananlarla şebeke yapanlarla dere ağızlarında ağ atanlarla ırıp çekenlerle kavga döğüş birbirine girmiş kaç kere sahil güvenlik ve jandarmada kuraldışı avla iilgili şikayeti ver kaç kere o soğuk sulara girip tırıvırı ağ parcaları toplamış benim bügüne kadar geri bıraktığım balığın sayısı bellli değildir konudada belirtiğim gibi küçüklr önce geldi trofeler geldiğinde zaten onlar için çok geçti artık o trofeleri yakalayıp sal bende seni alnından öpeyim bekara karı boşamak kolay derlerya neyse gerekeni adil kardeşim yazmış zaten diğer husus arkadaşlar ben bergamada oturuyorum bergamada deniz yok evet ama her yere yakın bir bölge 15 dk ve 1 saat arası candarlı aliağa dikili altınova edremit bademli çeşitli çay ağızları ve limanlara kısa sürede ulaşabiliyoruz ondan avlak yerimiz bol herkese rasgelsin saygılar sevgiler