0,15 makarada 0 misina. Deniz suyunu bırakın, nem almamıştır Eldivenle deneyin Fazla asılmaya da gerek yok açıkçası.
evet az once denedim nanofili. herhangi bir kopma veya deformasyon olmadi. video da cektim. umarim bir fikir olusturur... http://www.youtube.com/watch?v=tf_SLXamRu4&feature=youtu.be
msn den de gösterdin sağolasın kardeşim ne biliyim benim power pro olayına dönecek gibi bendeki hemen kopuyordu benden hariç herkes memnundu
Power pro konusunda basima soyle bisey geldi. benim burdaki yerli malzemecide gordum power pro. cok da uygun du fiyati 80 zloty gibi. hemen atladim tabii. alayim diye. dukkan sahibi az cok taniyor beni kulagima egilip dedi ki alma onu o sahte diye. orjinali 200 zloty dedi. bence sana oyle sahte bisey denk geldi
bu arada Kadirle denerken tek basit dugum attim. tek hamle cit diye koptu. hic guc muc uygulamadan. ama firdonduye double palomar ile bagli. onu koparamadim )))
videoya ya nazaran..arkadaşımızdan rica ettim..bu sefer misinayı eline dolayıp..klipse tornavida geçirip..daha sağlıklı asılacağını belirttim..msn de baktım..Serhat kızardı kopartamadı sağolasın kardeşim teşekkür ederim
Şu nanofili aldik gelmeden pişman olduk gibi ooldu sonra biraz rahatladik bu nasi iştir arkadaş ya Piskolojimiz bozuldu yemin ederim
Piyasada zibil gibi sahte ürünler dolaşıyor; bilemiyorum nanofilin de yapmış olabilirler; veya defolu ürüne denk gelinmiş olabilir; ya da uygun stoklanmadı veya gerçekten problemli...(Artık bu kadar olasılıktan birisi doğrudur herhalde... )
misina halen yok ortalıkta..gümrük memurunu aradım.takip noyu verdim.adam bu takip no ile nerede olduğunu tam bilemiyorum dedi..öncesinde postanedeki bir abiye isim soy isim ve takip no bırakmıştım..o sorgulatmış gümrükten..bu ürünün geri dönmüş dedi misinanın buraya gelmediği kesin..postane çalışanı beni tanıyor..ara ara kontrol da ediyordumidk dün gece paypal üzerinden satıcıya yazı yazdım..şimdi hak talebine yükselmeyi bekliyorum..2ci bir savunma yazısı yazacağım paypal a..
arkadaşlar bu örgü ip nanofil tarzı genel adları ip olan misinalar da şöyle bir sıkıntı var. aslında sıkıntı misinalardan ziyade kullanmış olduğunuz kamışların yüzüklerinde. yüzükler bu misinaları aşındırıyor. belli bir zaman sonra çok kaliteli olarak bildiğiniz ürün bile bırakın kayaya takılmasını elinizle bile çok rahat kopartabiliyorsunuz. o yüzden kamış ve kamışın yüzükleri kaliteli olacak. örgü ip misinaları aşındırmayacak. bu konu tecrübe edilmiştir.
bulunduğun bölgenin gümrük müdürlüğünün telefonunu bulup..takip noyu vererekten sorgulatabilirsin.. ben az önce paypal müşteri hizmetlerini aradım..durumu tekrar izah ettim..alışveriş içeriğinde yer alan takip noyu kayıt ettiler..ürünün elime ulaşmadığı vs bla bla yazdılar..öncesinde hak talebine yükselmiştim..birde ordan yazı gönderdim..şuan durum inceleneyor paypal tarafından paramı iade etselerde şu örgü defterini kapatsam çok sevineceğim zaten şüphe uyandırdı örgü..kullan mono neyime örgü karışma derdi yok,ek bağlantı yok..porseleni oynatır derdi yok vs vs..
*****hi bence sorun bu ebayde gumrukte vs. mal gelmedi diye olan garibim nanofile oldu ))) ben hep yazdigim gibi memnun kaldim urunden. tek avantaji ,0,10 luk kalinlik ile ,0,25 lik monofilament kadr cekis sagliyorsunuz bu da erim mesafesini arttiriyor. zaten berkleyin sitesini dikkatli okudugunuzda adamlarin iddiasi en saglam en kopmaz misina bu degil. adamlarin iddiasi en uzun erim mesafesi olan misina diye. yoksa kopma olsun dugum mukavemeti olsun belki braid misinalar veya monofilamentler daha iyidir. adamlarin slogani 1 mil erim mesafesi mumkun.....