kadir bey merhaba, inşallah hep boğazda kalır, eskiden sanırım bu şekildeymiş. zoka ile sürekli balık tutuluyormuş. inşallah eski günler geri gelir cengiz okadar aradım bir kez gelemedin. varlığını unutmaya başlamıştık. imkanın varsa ve zaman bulabilirsen en azından nette görelim seni. en kısa zamanda boğazda herzamanki parkta buluşalım. rastgele, merhaba hemşerim, amin, iyi dileklerin için teşekkürler, forumda Yavuz Aydoğdu Abimizde var, tanıdığın başka Düzceli varmı? erdem merhaba, bende tanıştığımıza memnun oldum. ramazan geldi çattı. o saatte sahurunu yap sonra yat tekrar kalk uzun iş, dediğin gibi sahurdan sonra boğazda bir hava, üstüne birde dişli geldimi oooo deyme keyfime, vakti ve imkanı olan için güzel fikir. rastgele
Tebrikler Hakan güzel dişliler. Eşşek kadar adamların yaptıklarına gelince. Bence adamlar eşek kadar değil, düpedüz eşekler. Eşek yapmaz yaptıklarına, ertesi hafta gelir bi de şikayet ederler durumdan. Bu belediye de hiç çalışmıyor falan denir. Sırf orası değil, her yer öyle.
sağol batuhan, daha iyileri sana nasip olsun inşallah haklısın volkan abi, müslüman bir ülkede yaşıyoruz. temizlikte imandan gelir, ne müslümanlık kalmış nede insanlık. tamamen trajedi. eşek kadar adamlarıda Ti ye almayın sakın
zafer abi teşekkürler, niceleri sizin olsun. teşekkürler kadir abi, ardık dişli kesmiyor desem yeridir, ama lezzeti çok güzel boğaza 15km mesafede oturuyorum. levrek peşindede koşturuyoruz. verimli sezonun açılmasını bekliyorum.