Beylikdüzü civarı (Gürpınar, Avcılar, Büyükçekmece ...) Hedef Belirleme

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında alidag tarafından paylaşıldı.

1. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)
    İbo akşam 5-6 gibi gelecek. ben önden gidip hem yer hem de yem ayarlamaya çalışcam.

2. HasanKiskanc

HasanKiskanc Hasan Kıskanç

Favori Kamış:
    DAM 3.60
    Favori Makine:
    Banax 4000
    En İyi Avı:
    4.5 kilo Karagöz
    Merhaba,
    Ben 15:30 gibi Gürpınar Barınağının sol taraflarında olacağım kahve rengi deri mont'um var.
    Telefon numaramı yukarıda yazmıştım, bir daha internete giremeyecegimden görüşmek dilegiyle.

Herkeze rast gele..

3. amasseia

amasseia Ali

Favori Kamış:
    Captain Borsa270
    Favori Makine:
    Effe Stinger50
    Yarın hava iyi olursa Avcılar sahile gideceğim sarıkanat için. Kendim şamandıralı dip oltası yaptım ama şamandıralara parlaklık sağlamak için aluminyum folyo takamadım tabi olmadığı için. Aluminyum folyo takmam şartmı üstatlar?

4. king_barracuda

king_barracuda

lüfer familyasının olayı parlak olan hareket eden herşeye saldırmasıdır. aç olsun tok olsun peşinden gidiyor.

yeminiz sahte yem gibi hareket halinde olmayacağından en azından parlaklık katarsanız yararınıza olur.

5. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)
    Şart değil ama mantarın etrafına parlak folyo sarman senin için avantaj olacaktır.

6. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)
    Evet arkadaşlar, sizlere taptaze bir av sonucunu sunmak istiyorum.

Cumartesi saat 15:00 gibi başlayan avımı yarım saat kadar önce sonlandırmış bulunuyorum.

Takım : 2 ve 3 lü mantarlı dip
    iğne : sasame long shot
    (makineye örme misina sarmanızı tavsiye ederim)

Sonuç : 5 sarıkanat - 3 çinekop - 1 çinekopumsu yaprak(denize iade)

Bu sefer balık gerçekten çok seyrekti. İnanın kayalıklardaki insan sayısı denizdeki balık sayısından daha fazlaydı bence. Galatayı aratmadı bu gece gürpınar. Önceden ne güzeldi, belki balık olmuyordu akşamdan gidip sabaha kadar tek bir vuruş bile alamadan bekleyip eve dönüyorduk ama en azından sakindi ve kafamızı dinliyorduk. Şimdi bilen de orada bilmeyen de. Yahu madem olta atmayı bilmiyorsun biraz daha tenha yerlerde çalış ve atışını geliştirdikten sonra gel de 2 metre ara olan yere girip olta at.
    Herif oltayı bir atar beni çeker, iki atar solundakini çeker, millet yavaş yavaş söylenirken birdaha attı ki ben ve sağımdaki 4 kişi dahil komple çekti banghead şimdi siz söyleyin bu adama ne yapılır. hooked

7. ycan74

ycan74 yalın

Sen yanlışlıkla boğaza falan mı gittin :D , havalar güzel heryer kalabalık , yağmur ve soğuk başlayınca rahat olur az kaldı merak etme :)

8. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)
    Sen de havaların soğumasını ve yağmurun yağmasını bekliyorsun abi değil mi? :mad:

9. ycan74

ycan74 yalın

Aynen öyle :) , hatta tam düşünüyordum bu hafta yağmur yağsada lüfere gitsem diye , gidersem haber vericem sana .

10. HasanKiskanc

Favori Kamış:
    DAM 3.60
    Favori Makine:
    Banax 4000
    En İyi Avı:
    4.5 kilo Karagöz
    Merhaba,

Evet dün akşam bende 16:00 22:00 arası gürpınardaydım. İlk kez gittim limandan sonra 1 kilometre kadar gittim ve tenha bir bölge seçtim hava kararıncya kadar buradaydım biraz zargana denemesi yaptım ama olumsuz sonuçlandı ama problemin bende olduğunu düşünüyorum çünki yem kötüydü :( malesef neyse haa kararmaya yakın 2 olta ile mantarlı takımları attım ama oranın tecrübesizliği olta başında beklemem gerektiğiymiş çünki iki olta zaman kaybı bunu anladım neyse, haa karardıktan sonra birazdaha sağlı e sollu insankalabıklarından birine yanaşmaya müsait bir yere gitmeye karar verdim ( bir ara bi ateş yandı baya bir duman çıktı ordayken gören varsa anlıyamadım ) otarafa yani sağıma gittim limana doğru en azından tutan varmı bende problem varmı diye. 100 metre kadar ilerledim ve bir yer seçtim kalabalık yakınlarında oltalarımı attım bide düştüm :D allahtan bişey yok :D acemiyiz nede olsa oraya :D neyse öle böle 2 kamışımla toplamda 1 adet sarı kanat ama baya güzeldi 25 cm civarı. Burdan kimseyle karşılaşmadım etrafımda sadece 1 adet balık alan gördüm en kısa sürede tekrarlamak istiyorum ama araç olmadığından sorun oluyor artık başka bir akşama oralara vasıta yokmu hiç arsa kaça kadar
    acaba?

Alper güzel av tebrikler inşallah yakında bende öyle yakalıyacağım az güne denk geldim ama sen hakkını vermişssin :D

Takımları ben tekli kullandım unkapanı, galata gibi 2 ve 3 lü takım mı kullanasak dahamı etkili..?

Kalabalık konusunda hak veriyorum çok kalabalık...

11. serhat84

serhat84 serhat

Favori Makine:
    okuma trio
    dün saat 18:00'den 24:00'e kadar barınağın 500m solundan avlandık. iki sarıkanat alabildik. hava iyiydi, çevremizde kimse yoktu. 8 ile 10 arası vuruş aldık sonra kesildi balık.

yem olarak istavrit, takım olarak balıkçı barınağında satılan lüfer takımı kullandık.

12. serhat84

serhat84 serhat

Favori Makine:
    okuma trio
    biz taksi ile gidip geliyoruz barınağa, beykent - barınak 13tl yazıyor. git gel 26tl bayılıyoruz ulaşıma. en az 2 kişi olunca sorun olmuyor.

barınağın sol tarafına doğru çok gidiyorsunuz demek, yoksa benim durduğum yerler hep sakin oluyor. tabi balık sizin gittiğiniz yerlerde de olabilir :) barınağın sol tarafında 500metre kadar ilerde ilk çöp tenekesinin orası benim mekan.

13. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Havalardan dolayı lüfer marmaraya bastı, boğazda yokmuş 2 gündür ..
    1 haftaya kadar bizim buralar şenlenir. Sarıkanat ve çinekop (20 cm ve üstü) için 14 .00 dan 16.00 a kadar kaşık yada sahte .Sonrasında en fazla 21.00 a kadar yemli deneyin. Balığın huyu değişmiş o saatten sonra pek ilgilenmiyor..

14. amasseia

amasseia Ali

Favori Kamış:
    Captain Borsa270
    Favori Makine:
    Effe Stinger50
    Çok sağolun arkadaşlar aynen dediğiniz gibi parlak yaptım. Bugün 14.00-18.45 arası Avcılar sahile gittim ama inanır mısınız 1 kere olsun ''tık'' demedi :( nere gitti ki bu balıklar ah ah!!!

15. HasanKiskanc

Favori Kamış:
    DAM 3.60
    Favori Makine:
    Banax 4000
    En İyi Avı:
    4.5 kilo Karagöz
    Beykentten barınak 13 tl mi yazıyor çok iyiymiş ben daha çok tutar diye düşünüyordum. Akşam yada gece orda taksi bulma şansımız nedir acaba?? Vesait giderken yenibosna gürpınar arabası olurda ordan dönüşte taksi sorun :D Balıklar çoğalsın artık zevk alalım birde gürpınara biraz daha aydınlatma yapılmalı değilmi..

16. HasanKiskanc

Favori Kamış:
    DAM 3.60
    Favori Makine:
    Banax 4000
    En İyi Avı:
    4.5 kilo Karagöz
    Merhaba herkeze saat 12 gibi barınağın soltarafına gideceğim gün içersinde ne atsam yakalama şansım olur akşam dişli zamanına kadar? zargana alınıyormu istavritten fleto kesssem ince atlarmı? ipek mi denemek lazım... Orda olacak kimse olursa görüşürüz bu sefer tek olta ve 2 3 lü takımlar atacağım tekli değil akşam raporlarım :)

17. ycan74

ycan74 yalın

Marjinal dünki durum ne rapor ver bakıyım :)

18. dadans

dadans Ümit

Favori Kamış:
    Shimano Speedcast Surf
    Favori Makine:
    Süper Aero Surf Leader Ci4 + 35
    En İyi Avı:
    30cmLüfer
    Abi selam marjinal yok galiba daha sen nasılsın c.tesi akşam 17:00 de marjinalle beraberdik sahilde vaktim olmadığı için 1 saat takılabildim ama yarın gece yada çarşamba hava güzel yağmurlu sabahlarım haberin olsun abi.

19. ycan74

ycan74 yalın

Sağol Ümit iyiyim sen nasılsın, bende bu hafta içi gidecem lüferede bakalım kısmet hangi gün, giderken haber ver belki gelirim yanına.

20. dadans

dadans Ümit

Favori Kamış:
    Shimano Speedcast Surf
    Favori Makine:
    Süper Aero Surf Leader Ci4 + 35
    En İyi Avı:
    30cmLüfer
    İyi Abicim teşekkürler işgüç devam. Bu hafta hava bozacak ben önceden haber veririm marjinalde uygun olursa oda gelir küçük çaplı bir organize olalım sana hangi gün uyar Abi?