Beylikdüzü civarı (Gürpınar, Avcılar, Büyükçekmece ...) Hedef Belirleme

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında alidag tarafından paylaşıldı.

1. Volkan Göreci

Volkan Göreci Kağan GRC

Favori Kamış:
    Olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    Sazan 9 kg civarı
    Merhaba,

Arkadaşlar Bahçelievler'den Gürpınar'a taşındım.Takip ettiğim üzere Gürpınar takımından tanışabildiğim kimse olmadı.Hafta içi izin kullanıyorum.Tanışma amaçlı organizasyon olursa tanışmak isterim.
    Bu arada sahil şeridini etüd ettim,nerde olta atarım nerde ne çıkar gibi.Ama yem sorunu var gibi.Kayalara baktım kurt için yok,kürekle ara yok..Sadece teke bulabildim.Kurt ve sülünezi nerde buluyorsunuz?

2. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)
    Volkan,
    Öncelikle aramıza hoş geldin. Etüd yaptığın yer Gürpınar balıkçı barınağının sağ ve sol taraflarında ki beton yollu bölgeler mi?
    Eğer oralarsa şu sıralar pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. ama inan çok sürpriz yerlerdir. Yem olarak kayaların yeşil yosunlu bölgelerin altından kurt çıkartıyorlar ama bunun için biraz ıslanmayı göze almak lazım ve bu mevsimde...? :(
    teke barınağın karşısındaki limandan bol miktarda çıkarılabilir. Barınakta boru kurdu ve sülünez de satılıyordu ama şimdi var mıdır bilemiyorum.
    Hafta içi izin kullanıyorum demişsin, bu hafta zor görünüyor ama önümüzdeki haftalarda hafta içi çarşamba günü buluşup küçük çaplı da olsa bir organizasyon yapabiliriz.
    Belki sabah levrek denemesi olabilir. Hiç çıkacağını sanmıyorum ama umut dünyası işte...

3. Volkan Göreci

Volkan Göreci Kağan GRC

Favori Kamış:
    Olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    Sazan 9 kg civarı
    Merhaba Alper,
    Top sahasından balıkçı barınağını da geçerek yolun bittiği yere kadar inceledim.2 hafta önce yemliyle izmarit aldım.Kum-yosun birleşimleri var.Oltanın yanısıra zıpkın avı ile de uğraşıyorum.Burada levrek raporu görmedim fakat levreğin yapması gereken 4 kilit noktayı kestirdim gözüme.Ama bu mevsimde levreği biz şarköy taraflarında alıyoruz.Burası için levrek biraz geç olmuş olabilir.Net etüd çalışması nisan ayı gibi tamamlanacak:) Ayrıca liman içine giriş serbest mi olta atmak için?

4. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)
    Liman içine girişin serbest olup olmadığını bilmiyorum ama şimdiye kadar teke yakalamak amaçlı girişlerimde sıkıntı yaşamadım.

5. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Barınağa giriş serbest , liman yasak . liman dediğim gümrük limanı ikisini karıştırmayın

6. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)
    Gümrük limanı ne tarafta kalıyor abi orda?

7. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Gürpınar kayalıklarının bittiği yerden 300-400 metre ilerde , adam boyunda levrek var orda ama orada çalışan işçilere bile olta attırmıyorlar. Tabak gibi karagözlerde cabası.

8. king_barracuda

king_barracuda

orda çalışan işçiler iş saatinde olta attırmıyolardır. yada taşeronlara güvenliğe falan.. yoksa emin olun gayet rahat tutuyolar mesai dışında. özellikle cumartesi 14:00 den sonra .

saha işgaliyesini haftasonu alan nöbetçi veznedar masasında takım topluyordu ...adam veznede takım çantasıda yanında nöbet tutuyor öyle. varın kalanını siz düşünün. özellikle kumportcular .

9. Volkan Göreci

Volkan Göreci Kağan GRC

Favori Kamış:
    Olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    Sazan 9 kg civarı
    Gümrük limanı değil balıkçı barınağından bahsettim.Kıyıdan bakınca levreğin ileryalara baskın yapabileceği çok güzel yerler var.Sular ısınınca girip bakacam tüm sahil şeridine.Bu bölge için olumsuz düşünen kişilere göre bence burası güzel bir mera.Ama zamanı ve balıkların yeme olan hassasiyetini iyi incelemek gerekiyor.Haftaiçi izin yapan başka kişilerde var mı?

10. endülüs

endülüs METİN

Favori Kamış:
    Shimano Alivio DX Surf 4,20 mt 170 gr Surf Kamışı
    Favori Makine:
    Ryobi PROSKYER NOSE POWER
    En İyi Avı:
    sazan 7 kg
    arkadaşlar herkese merhaba bende esenkent te oturuyorum evvelce boğaza galataya yenikapıya çokça giderdik lakin şimdi o bölgeler uzak kalıyor bende evime en yakın bölge olarak gürpınar avcılar taraflarını düşünüyorum keşif amaçlı birkaç tur attım oralarda fakat kafama göre bir yer bulamadım bu bölgeleri bilen arkadaşlarla tanışıp beraber balığa çıkmak isterim arabam var gerekirse isteyen arkadaşları alabilirim hatta bu sene ciddi ciddi tekne almayı bile düşünüyorum sırf şu köprünün ve boğazın karmaşasından kurtulup hafta sonları kafa dinlemek istiyorum bu konuda ilgili dostlarla tanışmak isterim herkese selamlar ve bol avlar diliyorum

11. endülüs

endülüs METİN

Favori Kamış:
    Shimano Alivio DX Surf 4,20 mt 170 gr Surf Kamışı
    Favori Makine:
    Ryobi PROSKYER NOSE POWER
    En İyi Avı:
    sazan 7 kg
    arkadaşlar selam esenkentte oturuyorum bana yakın olan gürpınar avcılar civarından bölgeyi bilen arkadaşlarla tanışmak ve avlanmak istiyorum ihtiyaç halinde arabam var dostları alabilirim hatta bu sene ciddi ciddi tekne sahibi olmayı düşünüyorum sırf şu galata köprüsünün ve boğazın stresinden kurtulmak için bu konuda yardımlarınızı bekliyorum hangi bölgede hangi takım ve yemle hangi balığa atılır paylaşımlarınızı ve desteğinizi bekliyorum herkese iyi avlar

12. neukill

neukill Volkan Erciyas

Yokmu giden gurpinara falan balik barinaginin o taraflarda hala bol deniz suyu mu tutuluyo :)

13. neukill

neukill Volkan Erciyas

Ayda bir kez nedir son durumlar diye post atayım o halde ben buraya :)

14. yasargnd

yasargnd Yaşar Gündöner

En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Bende 3 5 gunde bir bu sayfaya girip bakiyorum ama bi hareket yok. Bicogumuz bi kivilcim bekliyomus gibi geliyo bana, en azindan benim icin boyle :)

15. ewalker

ewalker M.FAHRİ AKFIRAT

Gürpınar'dan mayısa kadar birşey çıkmaz...

16. neukill

neukill Volkan Erciyas

Son noktayı Fahri abi koymuş :)

17. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    çarşamba günü zargana gördüm oltam yoktu. Yavru balık ta vardı kıyılarda

18. ewalker

ewalker M.FAHRİ AKFIRAT

Eyvallah kardeşim, durum bu ne yapalım :)

19. Savcı

Savcı serhat

Yaklaşık 2 aydır akşam Levrek denemesi yapıyorum ama takip dahi alamadım. Bu Paşa nezaman bana uğruyacak merak ediyorum valla.:( Başka türlerle uğraşsam iyi olacak sanırımm..

20. hakan1803

hakan1803 HAKAN

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    okuma avanger av65
    merhaba arkadaşlar beylikdüzünde oturuyom yeni taşındım buraların yabancısıyım çevreyi bilen arkadaşlarla güzel bir organizasyon yapalım tek başına avın tadı olmuyor :)